«Ανεύθυνη η στάση του Γόντικα»

08:11 17/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δια του αντιπροέδρου της Γιάννη Μώραλη, πήρε επίσημη θέση στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας περί "φιλικών αγώνων" με τον Μώραλη να κάνει λόγο για ανεύθυνη στάση από πλευράς Γόντικα και να ζητά αποδείξεις για τα λεγόμενα του.

Σε δηλώσεις του

στο NOVASPORTS FM 94.6 ο Μώραλης τόνισε: "Άποψη μας είναι πως όταν κάποιος κατέχει μια θέση όπως αυτή που έχει ο κ. Γόντικας, δηλαδή, πρόεδρος μιας ΠΑΕ, μιας μεγάλης ΠΑΕ όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέει. Ειδικά όταν ο λόγος αυτός είναι δημόσιος πρέπει να είναι τεκμηριωμένος ώστε να μην θεωρείται ανεύθυνος.
Το λιγότερο που θα πρέπει να περιμένουμε που είμαστε στην Σούπερ Λιγκ και είμαστε στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να μας πει, κατά την γνώμη του, και ποιες ομάδες δίνουν φιλικούς αγώνες στα πλαίσια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Εάν δεν γίνει αυτό, νομίζω ότι είναι κοινή λογική, ότι οι δηλώσεις αυτές είναι παντελώς ανεύθυνες. Βέβαια οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε μια συνέχεια δηλώσεων του προπονητή του Παναθηναϊκού, οι οποίες και πάλι νομίζω ότι πρόκειται περί ατυχών δηλώσεων καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να μπούμε σε μια λογική για το πώς παίζει η μια ομάδα με την άλλη.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μια ομάδα έχει διαφορετική απόδοση την μια μέρα και παίρνει ένα αποτέλεσμα, την άλλη όχι. Μια φορά μπορεί να πετύχει δυο γκολ την άλλη τρία.
Η εικόνα που προφανώς εσκεμμένα προσπαθεί να περάσει ο Παναθηναϊκός είναι ατυχή και επαναλαμβάνω μια παντελώς ανεύθυνη στάση.
Αν όμως αύριο το πρωί ο κ. Γόντικας έχει τα στοιχεία ή και ενδείξεις ότι πράγματι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, γιατί δεν κατονόμασε τον Ολυμπιακό για να μπορώ να μιλήσω, γιατί εάν το έκανε θα μπορούσα να απαντήσω με τα παιχνίδια και τις ομάδες που έχει χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός.
Συνολικά ως Σούπερ Λιγκ τίθεται θέμα. Αν δεν του κάνει του κ. Γόντικα θα πρέπει στην επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ που ο κ. Γόντικας έρχεται και προασπίζεται μαζί με τους άλλους προέδρους την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος να μας πει πού αναφέρεται. Σε ποιες ομάδες, ποιους ποδοσφαιριστές και ποιους προπονητές εννοεί. Το να ακυρώνουμε ή να ισοπεδώνουμε το σύνολο των ομάδων ή το σύνολο των ποδοσφαιριστών είναι απαράδεκτο και εγκληματικό για την αξιοπιστία την οποία όλοι θέλουμε να προφυλάξουμε και για την οποία πλήττεται το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα