Ανέλαβε την ευθύνη ο Μάτρι

19:36 16/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μάτρι έγινε κάτοικος «Σαν Σίρο» το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ύστερα από ένα απογοητευτικό πρώτο μισό της σεζόν με τους «ροσονέρι», όπου είχε 18 συμμετοχές και ένα γκολ, πέρασε τις προηγούμενες μέρες από ιατρικά τεστ και θα είναι κάτοικος «Αρτέμιο Φράνκι» μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός με οψιόν

αγοράς.
«Θέλω να ευχαριστήσω τη Μίλαν που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ (σ.σ. στη Φιορεντίνα). Και φυσικά την οικογένεια Ντέλα Βάλε που έκαναν την προσπάθεια να με αποκτήσουν για τους επόμενους μήνες», δήλωσε ο 29χρονος επιθετικός στα ιταλικά μέσα.
«Πήρα μια σημαντική απόφαση. Άφησα τη Μίλαν επειδή θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω στον καλό μου εαυτό. Πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή χωρίς να σκέφτομαι οτιδήποτε άλλο και αυτή είναι μια σημαντική ευκαιρία».
Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να κάνει και την αυτοκριτική του:
«Αυτό το εξάμηνο στη Μίλαν ήταν περίεργο. Δεν ξεκίνησα καλά και δεν ένιωθα άνετα. Ωστόσο, έχω μάθει να κάνω πάντα την αυτοκριτική μου και ίσως το λάθος να ήταν δικό μου. Είμαι ευγνώμων όμως στη Μίλαν.
Τι δεν πήγε καλά; Σε ό,τι αφορά την απόδοσή μου, αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Ίσως να έφταιξε και το ότι δεν ξεκίνησα καλά».
Τέλος, ο Ιταλός επιθετικός δεν άφησε ασχολίαστη και την πρόσληψη του Κλάρενς Σέεντορφ στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν, ενώ αποκάλυψε πως συμβουλεύτηκε και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πριν μετακομίσει στη Φλωρεντία.
«Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, πάντα την πληρώνει ο προπονητής, αλλά η ευθύνη πρέπει να καταλογίζεται και στους παίκτες. Δεν γνωρίζω πώς λειτουργεί Σέεντορφ ως προπονητής, όλοι έχουν την περιέργεια. Με τον Αλέγκρι μίλησα πριν επιλέξω τη Φιορεντίνα. Μου είπε την άποψή του και μετά πήρα την απόφασή μου, μου είπε να κάνω αυτό που ένιωθα ότι ήταν καλύτερο για μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα