Άνετα η Λεβάντε, θρίλερ στη Σουηδία

22:03 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 12ος ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΤΒΕΝΤΕ: 3-0

Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η Λεβάντε πήρε το ματς απέναντι στην Τβέντε επικρατώντας με 3-0. Οι Ισπανοί έχασαν στο 7ο λεπτό μοναδική ευκαιρία με τον Γκέκα με την Τβέντε να απαντά δύο

λεπτά μετά με δοκάρι του Τσαντλί. Στο 16' η Λεβάντε ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ντιόπ (θα μπορούσε να δοθεί) ενώ στο 19' οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με ένα φοβερό σουτ του Τάντιτσς αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ γιατί θεώρησε ότι υπήρχε παίκτης οφσάιντ που επηρέαζε τη φάση. Τελικά στο 57' η Λεβάντε πήρε πέναλτι με τον Μίτσελ να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ ενώ στο 78' σφράγισε τη νίκη της με τον Πέδρο Ρίος να γράφει το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Λελ, Μπαγιεστέρος, Ρόδας, Καράμπελας, Ιμπόρα, Μίτσελ, Χουανλού (72'Ρούμπεν), Ρίος, Γκέκας (63'Άνχελ), Μίτσελ.

ΤΒΕΝΤΕ: Μιχαΐλοφ, Ροζάλες, Μπένγκτσον, Ντάγκλας, Μπράφχαϊντ (62'Καμπράλ), Μπράμα, Γκουτιέρες (62'Σίντλερ), Λάντζαατ (70'Γιάνσεν), Τσαντλί, Καϊστάνιος, Τάντιτς.

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ- ΑΝΟΒΕΡΟ: 1-2

Γήπεδο: Ολίμπια Στάντιον

Το Ανόβερο έπαιξε με τη φωτιά απέναντι στην Χέλσινμποργκ αλλά τελικά επικράτησε με 2-1. Οι Γερμανοί κυριάρχησαν από τα πρώτο λεπτά και στο 12' άνοιξαν το σκορ με δυνατή κεφαλιά του Ντιούφ. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένας χορός χαμένων ευκαιριών με τον Χάνσον να σταματάει κάθε προσπάθεια των φιλοξενουμένων. Αφού δεύτερο γκολ δεν έμπαινε η Χέλσινμποργκ αναθάρρησε και στο 83' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Άλβαρο. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων δεν αστόχησε και ισοφάρισε. Οι Γερμανοί όμως δεν το έβαλαν κάτω και στο 93' πήραν το προβάδισμα κα τη νίκη με τον Για Κονάν.

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ: Χάνσον, Άντερσον, Λάρσον, Άττα, Ουρόνεν, Λίντστρομ (46'Ακάμ), Γκάσι, Μπεντόγια, Μαχλάνγκου, Μπουαζουάν (66'Άλβαρο), Τζούρντιτς.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Τζίλερ, Τσερούντολο, Έγκιμαν, Σουλτζ, Πίντο, Στιντλ, Ράους, Ντιούφ (75'Σμίντεμπαχ), Χούσζτι (89'Πάντερ), Αμπντελαουί (46'Σόμπιετς), Για Κονάν

Keywords
Τυχαία Θέματα