Άνετη πρόκριση για Βέροια

19:08 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Βέροια, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Ξάνθης με 2-0 και σε συνδυασμό με τη πρώτη νίκη με 2-1 πήρε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Το ματς

Εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς ήταν οι φιλοξενούμενοι και χάρη στο γκολ του Μπαργκάν στο 9' παραλίγο να ανοίξουν το σκορ. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν»

στις ευκαιρίες με τον Πλατέλλα στο 14'. Ωστόσο, εκείνοι που πήραν «κεφάλι» στο σκορ ήταν οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Βέβαια, αυτό δεν θα γινόταν αν ο Αλέξανδρος Καλογέρης στο 37' δεν εξαπέλυε μία «βολίδα» από τα 25 μέτρα.
Πολύ λιγότερες συγκινήσεις επεφύλασσε το δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι τα μισά του η Βέροια περιόρισε την Ξάνθη στο χώρο του κέντρου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να της καταφέρει το τελειωτικό χτύπημα. Δεν το πέτυχε στο 65ο και το 78ο λεπτό, το πέτυχε στο 79ο μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της από τα δεξιά και κοντινή προβολή του Μάικλ Ολαϊτάν.

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Πάιτο, Γούτας, Γκλέισον, Ντιέ, Βασιλακάκης (45+1' Ράνος), Μαρίν (58' Σολτάνι), Πλατέλλας (70' Μαρκόφσκι), Μάνταλος, Ονουάτσι.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Ορέστες, Καλί (86' Μπάρμπας), Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν (81' Μάνος), Μπαργκάν (76' Γεωργιάδης), Κόστλι

Keywords
Τυχαία Θέματα