Άνετη «τριάρα» για Μάϊντζ

18:29 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΑΪΝΤΖ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Κοφάκε Αρίνα»
Από την ζώνη του υποβιβασμού ξέφυγε η Μάϊντζ, καθώς επικράτησε με 3-1 της Φράϊμπουργκ στην «Κοφάκε Αρίνα» για την 19η Αγωνιστική της Γερμανίας, φθάνοντας τους είκοσι ένα βαθμούς. Πριν οι δύο ομάδες ζεσταθούν οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο γκολ, βάζοντας «θεμέλια» νίκης. Η Μάϊντζ

άνοιξε το σκορ στο 3' όταν ο Πολάνσκι συνδυάστηκε με τον Μίλερ και τροφοδότησε τον Τσούπο-Μότινγκ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μπάουμαν. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 6' όταν ο Μίκαελ Καλιγκιούρι με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Πολάνσκι τετ α τετ με τον Μπάουμαν, αλλά ο Ντιαγκνέ ανέτρεψε τον αμυντικό της Μάϊντζ. Ο διαιτητής απέβαλε τον Ντιαγκνέ αφήνοντας την Φράϊμπουργκ με δέκα παίκτες, ενώ ο Πολάνσκι με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 2-0. Η Μάϊντζ «κλείδωσε» την νίκη στο 17' όταν ο Μίκαελ Καλιγκιούρι τροφοδότησε τον Τσούπο-Μότινγκ, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 3-0 με το δεύτερο του γκολ στον αγώνα. Η Φράϊμπουργκ απλά μείωσε στο 68 όταν ο Γκίντερ εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά για τον Κρμας, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Βέτσκλο διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
ΜΑΪΝΤΖ: Βέτσκλο, Ζάμπαβνικ, Μπούγκερτ, Νοβετσκί, Πόσπεχ, Πολάνσκι (78' Κιρτσόφ), Σότο, Μίκαελ Καλιγκιούρι (90' Μπαουγκάρτλινγκερ), Μίλερ, Σλαζάι (65' Γιλμάζ), Τσούπο-Μότινγκ.
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Κρμας, Ντιαγκνέ, Λάμπ, Μακιαντί, Σμιντ, Ντίτμαρ Καλιγκιούρι (80' Φράις), Γκίντερ, Ρόσεναλ (76' Ράιζινγκερ), Γιέντρικσεν (7΄λτρ Φεράτι).

Keywords
Τυχαία Θέματα