Άνετο διπλό για ΠΑΟ

21:21 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 0-4

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Λιβαδειάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Κοτσιαύτης

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από τη Λιβαδειά επικρατώντας 4-0 του τοπικού Λεβαδειακού επιστρέφοντας στις νίκες.

Καλύτεροι οι "πράσινοι" στο

πρώτο μέρος ζήτησαν πέναλτι με το καλημέρα σε ανατροπή του Αμπέιντ. Ο Λεβαδειακός απείλησε με ένα σουτ του Κονέ στο 11' και στο 31' ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Νάνο εκτέλεσε φάουλ, ο Γεωργίου έδιωξε και ο Κλωναρίδης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μόλις έξι λεπτά μετά ο Λαγός "κρέμασε" τον Στρατηλάτη και έκανε το 0-2.

Ο Λαγός "χτύπησε" και στο 52' στο δεύτερο μέρος όταν με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην ομάδα του. Ο Λεβαδειακός σκόραρε στο 55' με τον Μάντζιο αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Κλωναρίδης στο 66' δοκίμασε το πόδι του με τον Στρατηλάτη να διώχνει δύσκολα. Δύο λεπτά μετά ο Λαγός είδε δεύτερη κίτρινη και έτσι ο ΠΑΟ συνέχισε με δέκα. Με παίκτη παραπάνω ο Λεβεδειακός ξεθάρρεψε και στο 70' είχε δοκάρι με τον Πετράτσι. Με την συμπλήρωση των ενενήντα ο Παναθηναϊκός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης του κάνοντας το 0-4 με τον Χρήστο Δώνη που μάλιστα έκανε ντεμπούτο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ν.Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Πουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας (46'Νικολακάκης), Λυκογιάννης, Πετράτσι (72'Μπούστο), Κονέ, Μάρτινς, Ορτέγα, Καπό, Μάντζιος.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος (83'Ρισβάνης), Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπέιντ (86'Χουχούμης), Ζέκα, Καρέλης (72'Δώνης), Κλωναρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα