Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Ατλέτικο

15:01 27/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 10η αγωνιστική

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 5-0

ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλδερόν

Η φανταστική πορεία της Ατλέτικο δεν έχει τέλος. Καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Μπέτις επικρατώντας με 5-0 και παραμένει στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα. Οι "κολτσονέρος" άνοιξαν το σκορ στο 15ο δευτερόλεπτο με τον Όλιβερ Τόρες ενώ από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Βίγια. Ο "Γουάχε"

έκανε το 2-0 στο 53' και τέσσερα λεπτά μετά σκόραρε εκ νέου πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του. Φυσικά από το... πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ντιέγκο Κόστα ο οποίος στο 65' έγραψε το 4-0. Στις καθυστερήσεις ο Γκάμπι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλιπε, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε (67'Ροντρίγκες), Όλιβερ Τόρες (60'Αντριάν), Βίγια, Ντιέγκο Κόστα (77'Ραούλ Γκαρθία).

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα (46'Άντερσεν), Χουανφράν, Περκίς, Φιγκουέρας, Ντιντάκ, Ματίγια, Λόλο, Ρέγες (46'Μολίνα), Νόσα, Βαντίγιο (63'Νόνο), Σεντρίκ, Τσούλι.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ανοέτα

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Σοσιεδάδ απέναντι στην Αλμερία. Επικράτησε με 3-0 και δείχνει ότι ανακάμπτει. Ο Γκρισμάν έκανε στο 13' το 1-0 και στο 50' "χτύπησε" και πάλι. Πέντε λεπτά μετά ο Χοσέ Άνχελ πέτυχε το τρίτο γκολ των "τσούρι ουρδίν" και σφράγισε τη νίκη τους.

Ρ.ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μικέλ Γκονθάλεθ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Μαρκέλ (69'Ρος), Ρουμπέν Πάρδο, Γκρισμάν (75'Αγκιρέτσε), Τσάμπι Πριέτο, Τσόρι Κάστρο (80'Βέλα), Αγκριρέτσε.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστέμπαν, Ραφίτα, Τορσιλιέρι, Τρουχίγιο, Ραούλ Γκαρθία (54'Όσκαρ Ντίαθ), Βέρθα, Αθέεθ, Βιδάλ, Σοριάνο, Ντουμπαρμπιέ, Ρόδρι (55'Μπαρμπόσα).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μαδριγάλ

Στην τοπική μονομαχία του Λεβάντε η Βιγιαρεάλ δεν άφησε περιθώρια στη Βαλένθια και επικράτησε με το εμφατικό 4-1. Τα "υποβρύχια" έκαναν το 1-0 στο 17' με τον Ούτσε και πέντε λεπτά μετά ο Πέρεθ τους έδωσε προβάδισμα δύο γκολ. Η Βαλένθια δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 50' δέχθηκε το 3-0 με "θύτη" τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Οι "νυχτερίδες" κατάφεραν να μειώσουν με τον Ρικάρντο Κόστα στο 61'. Στο 75' η Βίγια είχε δοκάρι με τον Μάριο και οκτώ λεπτά πέτυχε το 4-1 με σκόρερ και πάλι τον Ντος Σάντος.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Μουσάτσιο, Δοράδο, Χάουμε Κόστα, Ερνάν Πέρεθ (85'Περέιρα), Τριγκουέρος, Μπρούνο Σοριάνο, Κάνι (67'Πίνα), Ντος Σάντος, Ούτσε (73'Ακίνο).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Περέρια, Ρικάρντο Κόστα, Ματιού, Μπερνέτ, Χάβι Φουέγο, Μπανέγκα (59'Παρέχο), Φέντε Καρτάμπια, Κανάλες, Παμπόν (80'Φεγκουλί), Ζόνας (75'Πόστιγκα).

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Η Σεβίλλη συνεχίζει την ανοδική της πορεία επικρατώντας με 2-1 της Οσασούνα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 34' με δέκα παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Νταμιά. Με παίκτη παραπάνω η Σεβίλλη κυριάρχησε και στο 55' έκανε το 1-0 Ράκιτιτς. Στο 70' ο Μπακά είχε δοκάρι και πέντε λεπτά μετά ο Χάιρο πέτυχε το δεύτερο γκολ των Ανδαλουσιανών. Ο Μπακά στο 83' είχε δεύτερο δοκάρι με την Οσασούνα να μειώνει στο 87' με τον Ριέρα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Φιγκέιρα, Καρίσο, Πατέχα, Αλμπέρο, Μ'Μπιά (78'Κριστόφορο), Ράκιτιτς, Χάιρο, Βιτόλο, Μπακά, Γκαμέιρο (64'Περότι).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Μπερτράν, Αρίμπας, Λοτιές, Νταμιά, Πουνιάλ, Λόλο (82'Όιερ), Σίλβα (50'Χουάν Οριόλ), Τόρες, Ντε λας Κουέβας, Οριόλ Ριέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα