Ανεβάζουν στροφές οι τραυματίες

21:25 4/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει επιστρέψει τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις και δείχνει πως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον Γιάννη Αρβανίτη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πέρα από αυτό βέβαια το γεγονός πως οι τραυματίες αρχίζουν να ανεβάσουν ρυθμούς είναι ακόμα ένα καλό στοιχείο.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Αλβανός αρχίζει να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό, αφού με την χορήγηση αντιβίωσης, από αύριο κιόλας θα μπορέσει να επιστρέψει. Όπως και οι Σπύρος Μπαλωμένος,

Γιώργος Παπαδόπουλος, οι οποίοι έβγαλαν μεγάλο μέρος της προπόνησης και στέλνουν θετικά μηνύματα. Ενώ, τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Ναουμίδης κατάφερε να προπονηθεί συγκρατημένα, χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις και δείχνει σταδιακά να είναι έτοιμος για την επιστροφή.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα δώσει αύριο φιλική αναμέτρηση με τον Δικαία στη Νέα Ιωνία, στις 17:30 το απόγευμα, ώστε ο Ενωσίτης τεχνικός να έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί πως την Πέμπτη η Ένωση έχει προγραμματίσει ακόμα μια φιλική αναμέτρηση με τον Άρη Νίκαιας, χωρίς ακόμα να έχει οριστεί η ώρα και ο τόπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα