Άνγκελα σε περιμένουμε…

23:47 17/6/2012 - Πηγή: AEK365

EURO 2012
Β' ΟΜΙΛΟΣ 3η Αγωνιστική
ΔΑΝΙΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ:
ΓΗΠΕΔΟ: Αρένα Λβιβ
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο

Η Γερμανία επικράτησε με 2-1 της Δανίας, πήρε το εισιτήριο για τους 8, όπου τους περιμένουν οι παίκτες του Σάντος και μαζί τους 11 εκατομμύρια Έλληνες...
Μπορεί σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο

να έχουμε δεχτεί μεγάλη ήττα από την κυρία Μέρκελ, τα τελευταία χρόνια αλλά είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το αίμα μας πίσω την Παρασκευή, πετώντας εκτός διοργάνωσης τα «πάντσερ».
Η Γερμανία μπήκε πολύ πιο δυνατά στο ματς και απείλησε με ένα σουτ του Μίλερ στο 2ο λεπτό που πέρασε άουτ.
Η Δανία είχε μια καλή κεφαλιά με τον Μπέντνερ στο 5', με τον Νόιερ να απομακρύνει και στο επόμενο λεπτό τα «πάντσερ» έχασαν τεράστια ευκαιρία.
Ο Ποντόλσκι έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Μίλερ από το μισό μέτρο δεν έπιασε καλό πλασέ και ο Άντερσεν μπλόκαρε.
Οι Γερμανοί συνέχισαν να πιέζουν και άνοιξαν το σκορ τελικά στο 18ο λεπτό.
Ο Μίλερ έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Ποντόλσκι με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Άντερσεν.
Οι Δανοί παρότι δεν είχαν κάνει καμία καλή φάση, έφεραν το ματς στα ίσια στο 24'.
Μετά από κόρνερ ο Μπέντνερ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Κρον-Ντέλι με νέα κεφαλιά νίκησε τον Νόιερ κι έφερε στα ίσια το ματς.
Η Γερμανία βγήκε μπροστά για να πετύχει κι άλλο γκολ και στο 32' ο Γκόμες έπιασε αέρα μέσα από την περιοχή, ενώ το απ' ευθείας φάουλ του Ποντόλσκι στο 36', έφυγε λίγο άουτ.
Στο 41' ο Οζίλ τροφοδότησε τον Κεντίρα, ο οποίος όμως από πολύ καλή θέση αστόχησε και στο επόμενο λεπτό ο Άντερσεν πρόλαβε τον Γκόμες πριν πλασάρει.
Η Γερμανία στην επανάληψη απείλησε πρώτη με το σουτ του Γκόμες στο 49', αλλά δύο λεπτά αργότερα η Δανία έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ.
Ο Μπέντνερ έστρωσε στον Γ.Πόουλσεν, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να ξύνει το δεξί κάθετο δοκάρι του Νόιερ.
Το ματς ήταν πολύ μέτριο στη συνέχεια με τη Γερμανία να μη ρισκάρει και να έχει μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Σούρλε στο 67ο λεπτό.
Η Δανία προσπάθησε να βγει μπροστά και στο 72ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ζίμλινγκ έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή.
Την ίδια ώρα στο άλλο ματς ο Ρονάλντο έκανε το 2-1 για την Πορτογαλία και την έστελνε ουσιαστικά στους 8.
Οι Δανοί ανοίχτηκαν και η Γερμανία βρήκε χώρους και στο 80' χτύπησε.
Οι παίκτες του Λεβ βγήκαν υποδειγματικά στην κόντρα και ο Μπέντερ που ήρθε από πίσω με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Κιάερ, Άγκερ, Σ.Πόουλσεν, Γιάκομπσεν, Κβιστ, Γ.Πόουλσεν (82' Μίκελσεν), Έρικσεν, Ζίμλινγκ (78' Κ.Πόουλσεν), Κρον-Ντέλι, Μπέντνερ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Χούμελς, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ, Μίλερ (84' Κρόος), Μπέντερ, Ποντόλσκι (64' Σούρλε), Γκόμες (74' Κλόζε).

Keywords
Τυχαία Θέματα