Άνω κάτω οι Λέικερς

11:25 8/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η πιο βαριά ήττα στην σεζόν, το -21 από τους Μπόστον Σέλτικς, αλλά και η κακή φετινή εικόνα της ομάδας έφεραν αναταράξεις στο στρατόπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς με τις επιθέσεις του ενός προς τον άλλο να δίνουν και να παίρνουν.
Αρχικά, ο προπονητής της ομάδας, Μάικ Ντ'Αντόνι, στάθηκε στην μέτρια απόδοση που είχε ο Ντουάιτ Χάουαρντ κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς λέγοντας το εξής στην συνέντευξη Τύπου: "Ήταν έτοιμος να παίξει εδώ και καιρό, μπορούσε να μας βοηθήσει, οι γιατροί είχαν ανάψει το πράσινο φως, όμως εκείνος

προτίμησε να περιμένει. Με ρωτάτε αν ήταν καλός απόψε. Θα σας απαντήσω πως ήταν πολύ κακός, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας μου".
Ο Χάουαρντ απάντησε αλλά όχι στον προπονητή του, αλλά στον Κόμπι Μπράιαντ. Ο ηγέτης των Λέικερς σε πρόσφατη τοποθέτηση του αναφερόμενος στο πρόβλημα τραυματισμού του Χάουαρντ είχε αφήσει υπονοούμενα λέγοντας το εξής: "Δεν έχουμε καιρό για να γίνει καλά ο ώμος του Χάουαρντ. Υπάρχει ανάγκη στην ομάδα".
Η απάντηση του "Superman": "Αυτή είναι η γνώμη του. Δεν είναι γιατρός, ούτε είμαι. Θέλω να παίξω. Γιατί να μην θέλω; Όμως εδώ διακυβεύονται η καριέρα μου, το μέλλον μου, η ζωή μου... Δεν θα αφήσω σε οποιονδήποτε αυτό το θέμα. Τι θα γίνει αν τραυματιστώ ξανά και δεν μπορέσω να ξαναπαίξω; Δεν θέλω να περάσω ξανά και άλλο καλοκαίρι κάνοντας θεραπεία για να επιστρέψω. Θέλω να είμαι υγιής και να κάνω μια καλή χρονιά".
Ο Μπράιαντ έσπευσε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε: "Πράγματι υπάρχει ανάγκη στην ομάδα, αλλά δεν θέλουμε αυτό να γίνει με κόστος να χειροτερέψει ο ώμος του. Αυτό που είπα είναι πως αν είναι σε θέση να αγωνιστεί χωρίς να πάθει υποτροπή, θα πρέπει να αγωνιστεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα