Άνοδος για τα κορίτσια της ΑΕΚ!

20:20 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε η σημερινή κλήρωση των διασυλλογικών Πρωταθλητών του πινγκ πονγκ. Αυτό το νέο είχε να κάνει με το τμήμα των γυναικών, το οποίο τελικά θα ανέβει στην Β Εθνική σαν η ομάδα που είχε καταλάβει την δεύτερη θέση κατά την περασμένη περίοδο στην Α Αττικής.

Να υπενθυμίσουμε πως μέχρι τώρα στην Ένωση γνώριζαν πως θα ανέβαινε μόνο η πρώτη ομάδα της κατηγορίας, όμως επειδή δημιουργήθηκαν κενά στην Β' Εθνική από την μη συμμετοχή δύο ομάδων αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «τραβήξει» στην

παραπάνω κατηγορία την δεύτερη και την τρίτη ομάδα της τελικής κατάταξης.

Από εκεί και πέρα οι άνδρες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 12/11 στις 17.30 εντός έδρας την Ν.Ε. Μεγαρίδος και την Κυριακή 13/11 στις 17.30 τον Αετό Κορυδαλλού επίσης εντός έδρας. Ενώ η γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 12/11 στις 15.00 κόντρα στον Α.Ο. Καρέα εντός έδρας και την Κυριακή 13/11 θα αντιμετωπίσει τον Αθηναϊκό στις 15.00 επίσης εντός έδρας. Αυτό που ανησυχεί την ΑΕΚ αλλά και τους άλλους συλλόγους που λαμβάνουν μέρος στα Πρωταθλήματα είναι πως η Ομοσπονδία αποφάσισε να βγάλει το μισό πρόγραμμα της διοργάνωσης, μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς δηλαδή, αφού τα οικονομικά προβλήματα αναγκάζουν νέες εξελίξεις από τον Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα