Ανοίγει ο δρόμος για τον πρίγκιπα

09:05 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με ικανοποίηση άκουσαν, ο Παναθηναϊκός και ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο να δηλώνει πως θα διαφοροποιηθεί το νομικό πλαίσιο που ισχύει και αφορά σε απόκτηση μετοχών από άτομο που δεν κατέχει την ελληνική ιθαγένεια. Ο Γερουλάνος τόνισε πως ο νόμος θα εναρμονιστεί με ό,τι ισχύει και στα υπόλοιπα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που ο μεγαλομέτοχος

του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης συμφωνήσει με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα, τότε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν θα προβάλει εμπόδια.

Ένα άλλο στοιχείο που φέρνει όλο και πιο κοντά τον πρίγκιπα στο να αναλάβει την ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού είναι και η αποστολή του γνήσιου της υπογραφής του. Πλέον οι νομικοί εκπρόσωποι των δυο πλευρών θα προχωρήσουν τις διαδικασίες για την υπογραφή του MoU η οποία θα συνδυαστεί με την άφιξη του Αλ Σαούντ στην Ελλάδα με τον "Τζίγκερ" να επιμένει στην εγγυητική επιστολή των 20 εκ. ευρώ καθώς ξέρει πως τα χρήματα αυτά είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου η ομάδα να βγάλει την χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα