Αντέχουν Λάτσιο, Ουντινέζε

18:02 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 4-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Επίδειξη δύναμης έκανε η Μίλαν νικώντας με 4-0 την Κατάνια και συνεχίζοντας την πορεία της προς την κορυφή. Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη για τους «ροσονέρι».
Ούτε 10 λεπτά δεν κράτησε η Κατάνια τη Μίλαν, καθώς μόλις στο 7' ο Ιμπραΐμοβιτς έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με εύστοχο πέναλτι, που κέρδισε ο Ρομπίνιο από τον Λαντζαφάμε. Η Κατάνια προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά το πλήρωσε στο 24', καθώς ο Ρομπίνιο έκανε το 2-0, μετά από όμορφη ενέργεια.

Η Μίλαν έφτασε μια ανάσα από το 3-0 στο επόμενο λεπτό, αλλά ο Αντούχαρ νίκησε τον Σέεντορφ.
Οι «ροσονέρι» έκαναν τελικό το 3-0 στο 69ο λεπτό με τον Κλάρενς Σέεντορφ, ενώ η μπάλα βρήκε και στον Λόντι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τζαμπρότα στο 72' με όμορφη προσπάθεια.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μπονέρα (46' Γέπες), Τιάγκο Σίλβα, Τζαμπρότα, Ακουιλάνι, Αμπροζίνι, Σέεντορφ (79' Αντονίνι), Εμάνουελσον, Ρομπίνιο (769' Ιντζάκι), Ιμπραΐμοβιτς.
ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Λαντζαφάμε (63' Μάξι Λόπες), Μπελούτσι, Λεγκροτάλιε, Σπόλι, Μαρκέζε, Αλμιρόν, Λόντι (79' Ντελβέκιο), Ρικιούτι (46' Μπαριέντος), Γκόμες, Μπεργκέσιο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΣΙΕΝΑ: 2-1
Γήπεδο: Φρίουλι
Τις καλές τις εμφανίσεις συνέχισε η Ουντινέζε, η οποία επικράτησε άνετα με 2-1 της Σιένα και πάτησε κορυφή.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Ουντινέζε, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ντι Νατάλε έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Φλόρες έστρωσε στον Μπάστα που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μπρκιτς.
Οι «ζέβρες» καθάρισαν τη νίκη στο 64ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο, Αντόνιο Ντι Νατάλε. Ο Ασαμόα τροφοδότησε τον Ντι Νατάλαε, ο οποίος κατέβασε άψογα τη μπάλα και πλάσαρε ιδανικά τον Μπρκιτς. Η Σιένα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Μπόλζονι στο 77ο λεπτό.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπενατιά, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα (75' Αμπντί), Ίσλα, Πίντζι (75' Μπαντού), Ασαμόα, Αρμέρο, Φλόρες (82' Έκστραντ), Ντι Νατάλε.
ΣΙΕΝΑ: Μπρκιτς, Βιτιέλο, Ροσετίνι, Τέρτζι, Ντελ Γκρόσο, Μανίνι (53' Φερέιρα), Ντ' Αγκοστίνο, Γκάτσι (61' Μπολζόνι), Μπριέντζα, Καλάιο, Ντέστρο (69' Γκονζάλες).


ΤΣΕΖΕΝΑ- ΛΕΤΣΕ: 0-1
Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι
Τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της Τσεζένα πήρε η Λέτσε και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Πολύ καλύτερη η Λέτσε στο πρώτο μέρος, με την Τσεζένα να μη μπορεί να δημιουργήσει καμία φάση. Αντίθετα η Λέτσε έφτασε κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις με τους Μπερτολάτσι και Μουριέλ.
Η Λέτσε πάγωσε το «Ντίνο Μανούτσι» στο 56ο λεπτό με τον Κουαντράδο να κάνει το 1-0, ωστόσο στο 59' έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μουριέλ με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα. Παρόλα αυτά η Τσεζένα δεν μπόρεσε να πετύχει στη συνέχεια το γκολ της ισοφάρισης.
ΤΣΕΖΕΝΑ: Αντονιόλι, Κομότο (76' Λιβάγια), Φον Μπέργκεν, Λάουρο, Ροντρίγκες, Κετσαρέλι, Καντρέβα, Παρόλο, Γκεζάλ (13' Ντζόκοβιτς, 60' Μπογκντάνι)), Έντερ, Μούτου.
ΛΕΤΣΕ: Μπενάσι, Όντο, Καροτσιέρι, Εσπόζιτο

Keywords
Τυχαία Θέματα