Αντεπίθεση, επενδυτές και ο περιζήτητος Λέο

10:05 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά το θέμα της ελληνοποίησης του Βραζιλιάνου άσου της ΑΕΚ, παίρνουν σειρά τα σενάρια πώλησης, σε ευρωπαϊκό σύλλογο, με τη Μονακό να είναι τ' όνομα που προστίθεται στη λίστα των υποψήφιων "μνηστήρων", που θα βρεθούν το απόγευμα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Η εφημερίδα δίνει συνέχεια στο χθεσινό κεντρικό θέμα της, για το γήπεδο, τονίζοντας στον τίτλο, ότι: "Η Νέα

Φιλαδέλφεια οφείλει ιστορικά να πει... ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ", προσθέτοντας ότι η στάση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και των Δημοτών της περιοχής, θα κρίνει αν το όνειρο της κατασκευής του γηπέδου στον ιερό χώρο θα γίνει πραγματικότητα.

"Σήμερα ξεκινά το σερί", είναι η αναφορά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, "προσκεκλημένοι του Γκρέταρσον, η Γουέστ Μπρομ του φίλου του τεχνικού διευθυντή, Νταν Άσγουορθ, έρχεται στην Αθήνα για να δει την... πραμάτεια της ΑΕΚ".

Η έκκληση του Σάββα Γκέντσογλου για βοήθεια, οι δηλώσεις του παίκτη της ομάδας μπάσκετ, Μάντζαρη, για "διπλό στην Κρήτη" και η προαναγγελία του αγώνα χάντμπολ, με τη ΧΑΝΘ, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, γκολ και θέαμα περιμένουν να δουν οι Ενωσίτες", τονίζει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που περιμένει αρκετό κόσμο, λόγω φθηνού εισιτηρίου, στο ΟΑΚΑ. Η εφημερίδα αποκαλύπτει, επίσης, ενδιαφέρον της ΑΕΚ, για τον Γιώργο Γκαλίτσιο, εάν και εφόσον ο 25χρονος αμυντικός δεν τα βρει με τη Βέρντερ Βρέμης, ενώ δίνει συνέχεια στο θέμα της ελληνοποίησης του Λεονάρντο, παρομοιάζοντας την περίπτωσή του, μ' αυτή του Ντανιέλ Μπατίστα.

"Χαμόγελα με σημασία στην ΠΑΕ, μετά και τη χθεσινή επαφή με τους Άγγλους", ενώ υπάρχουν και οι προαναγγελίες για τους αγώνες του μπάσκετ και των ερασιτεχνικών τμημάτων.

SPORTDAY

"Νέες επαφές με μεσάζοντες" και "Μονακό για Λεονάρντο", είναι οι αναφορές για την ΑΕΚ, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας. Σ' αυτές του ρεπορτάζ, επισημαίνεται ότι "χρόνος τελειώνει και μοναδική ελπίδα για την ΑΕΚ, είναι οι Άγγλοι μεσάζοντες που έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία της ΠΑΕ". "Ώρα για νίκες", αναφορικά με τη σειρά των παιχνιδιών που αρχίζει από σήμερα, ενώ πέραν του ενδιαφέροντος της Μονακό για τον Λεονάρντο, υπάρχει, στο ρεπορτάζ της Εθνικής ομάδας, αναφορά στον Βραζιλιάνο, με διάψευση για πρόθεση του Σάντος να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

GOAL NEWS

"Με αγγλική συνταγή", είναι το κύριο θέμα, που αφορά στην ΑΕΚ, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, μαζί με τις δηλώσεις Χιμένεθ, στον Sentragoal. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι μεσάζοντες που έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία της ΑΕΚ, ήταν οι πρωταγωνιστές της αγοραπωλησίας της Μπλάκμπερν και της ΚΠΡ, σε Ινδούς επιχειρηματίες και στον Τόνι Φερνάντες, αντίστοιχα, αλλά και ότι ο τρίτος ενδιαφερόμενος, για να επενδύσει στην Ένωση, είναι απ

Keywords
Τυχαία Θέματα