Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη καταζητούμενου

14:37 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στη σύλληψη ενός άντρα προχώρησαν οι αστυνομικοί το πρωί στην οδό Λευκάδος στο Μοσχάτο μετά από ανθρωποκυνηγητό αρκετής ώρας.

Ο άντρας που είναι γνωστός με το Κώστας Σαμαράς-Ζαρανίκας ήταν καταζητούμενος εδώ και καιρό από την αστυνομία, ενώ υπήρξε στενός συνεργάτης των αδελφών Παλαιοκώστα και είναι γνωστός με το όνομα.

Το τελευταίο διάστημα ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα, ωστόσο

παραβίασε τους όρους αυτούς. Επίσης, είχε καταδικαστεί με βούλευμα να εκτίσει επιπλέον ποινή στις φυλακές Τρικάλων, όπου δεν παρουσιάστηκε ποτέ.

Ο άντρας εντοπίστηκε όταν περίοικοι βρήκαν έναν άγνωστο να κοιμάται μέσα σε ΙΧ, κάτι που κίνησε υποψίες και κάλεσαν την αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στην περιοχή και πλησίασαν το όχημα για έλεγχο. Ο δράστης βλέποντας τους αστυνομικούς βγήκε από το αυτοκίνητο και εισέβαλε στο πρώτο κτίριο που βρήκε μπροστά του, συγκεκριμένα σε γραφεία γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών.

Οι αστυνομικοί για λίγη ώρα έχασαν τα ίχνη του, αλλά τελικά τον εντόπισαν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Τότε ο άνδρας, που είχε περάσει γύρω από το σώμα του κάποια αντικείμενα που έμοιαζαν με εκρηκτικό μηχανισμό, άρχισε να απειλεί πως θα ανατιναχτεί, κρατώντας μάλιστα στα χέρια του ένα μπουτόν.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι δεν πρόκειται για εκρηκτικά και τον συνέλαβαν, διαπιστώνοντας ότι ο δράστης είχε πάνω του μόνο δύο κεριά και ένα πυροτέχνημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα