Αντίθετος ο Κωστένογλου σε πώληση Μανωλά

23:36 26/1/2012 - Πηγή: AEK365


Ο Νίκος Κωστένογλου όταν ανέλαβε την ΑΕΚ σκεφτόταν ότι ίσως χρειάζεται ενίσχυση στα στόπερ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Τελικά κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει και έτσι ο Κωστένογλου δούλεψε με αυτούς που έχει. Σήμερα είδε τον Χουάν Κάλα να φεύγει και λίγο μετά στην NOVA είπε ότι πλέον υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα. Και όμως αυτό το πρόβλημα μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο αν πουληθεί ο Κώστας Μανωλάς!

Η ΑΕΚ

συζητά ακόμη την πρόταση για τον νεαρό στόπερ, παρότι θα πάρει (τώρα) μόλις 350.000 ευρώ! Και αν φύγει ο Μανωλάς, δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης… Ο Κωστένογλου σαφώς και είναι αντίθετος σε πώληση Μανωλά και σίγουρα θα το εκφράσει και στην (παραιτημένη) διοίκηση που έχει την πρόταση της Εβερτον στα χέρια της. Ο Μανωλάς, από την πλευρά του, δεν… τρελαίνεται με την Εβερτον και την μετακίνηση του τώρα στο εξωτερικό.

Και αν φύγει ο Μανωλάς μέχρι το τέλος του μήνα, τότε η ΑΕΚ μένει μέχρι το φινάλε της σεζόν με μοναδικούς κλασικούς στόπερ τον 36χρονο Δέλλα και τους νεαρούς και άπειρους Μπουγαΐδη – Χέλγκασον.

Keywords
Τυχαία Θέματα