Άντρας προσπαθεί να αποδείξει ότι ζει!

14:31 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας Αμερικανός, ο οποίος είχε κηρυχθεί επισήμως νεκρός από δικαστήριο, όταν εξαφανίστηκε πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες, δεν μπορεί τώρα να κηρυχθεί επισήμως ζωντανός, παρά το γεγονός ότι επέστρεψε σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του.

Αυτή τουλάχιστον ήταν η απόφαση δικαστή, ο οποίος δήλωσε ότι οι αποφάσεις που αφορούν θανάτους δεν μπορούν να ανατραπούν μετά από τρία χρόνια.

Ο Ντόναλντ Μίλερ εξαφανίστηκε το 1986, αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα του, τα δύο παιδιά του και ένα σημαντικό χρέος.

Το 1994

δικαστήριο αποφάσισε ότι είναι νεκρός, αλλά το 2005 ο... νεκρός ζωντάνεψε και προσπάθησε να κάνει αίτηση για απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

«Έχουμε εδώ κάτι φανερό. Ένας άνδρας κάθεται στη δικαστική αίθουσα και φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του» είπε ο δικαστής Άλαν Ντέιβις, ο οποίος δήλωσε ότι ο νόμος τον εμποδίζει από το να κηρύξει τον Ντόναλντ Μίλερ ζωντανό.

«Δεν ξέρω που σας αφήνει αυτό, αλλά όσον αφορά τον νόμο εξακολουθείτε να έχετε πεθάνει» του είπε.

Με τον Ντ.Μίλερ νεκρό, η «χήρα» του λάμβανε κοινωνικές παροχές, προκειμένου να συντηρήσει τα παιδιά της. Καθώς το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο σύζυγός της παραμένει νεκρός, η ίδια δεν χρειάζεται να επιστρέψει τα χρήματα στην αμερικανική κυβέρνηση.

Όσο για το πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια, ο ίδιος δηλώνει ότι μάλλον το παρατράβηξε. «Απλά έφυγα και κατέληξα σε πολλά, διαφορετικά μέρη» είπε.

Ο Ντ.Μίλερ έχει διορία 30 ημερών για να ασκήσει έφεση σε δικαστήριο του Οχάιο, ενώ μπορεί να προσφύγει και σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα