Αντσελότι: Δεν έπρεπε να τρέξουμε μετά την αποβολή

08:08 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το "3 στα 3" στον όμιλο της στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά και το 2-1 επί της Γιουβέντους με τον Κάρλο Αντσελότι να σημειώνει πως η ομάδα του έπρεπε, μετά την αποβολή του Κιελίνι, να ρίξει ρυθμούς και να μην τρέξει προκειμένου, όπως είπε, να μην δημιουργηθούν κενά στην άμυνα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Από την στιγμή που η Γιουβέντους έμεινε με δέκα παίκτες, έπρεπε να ρίξουμε τον ρυθμό του αγώνα, αν και κάναμε αρκετά λάθη. Δεν έπρεπε να τρέξουμε γιατί, σε μια τέτοια περίπτωση,

θα αφήναμε κενά. Το σημαντικό ήταν να ελέγξουμε τον αγώνα και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Η Γιουβέντους με εξέπληξε με την αλλαγή σε άμυνα τεσσάρων. Έπαιξαν καλά συνολικά και μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα".
Ο Αντσελότι μίλησε επίσης και για την προσπάθεια που κάνει ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει περισσότερη κατοχή μπάλας: "Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Προσπαθώ να κάνω κάτι διαφορετικό, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, να έχει περισσότερη κατοχή μπάλας η ομάδα και αυτό ακόμη δεν το έχουμε εμπεδώσει. Βλέπω, πάντως, ότι τα πράγματα βελτιώνονται".

Keywords
Τυχαία Θέματα