Αντσελότι: Ο πιο σημαντικός της Ρεάλ ο Ρονάλντο

08:01 22/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ο Κάρλο Αντσελότι φρόντισε να υπογραμμίσει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της Ρεάλ και στο μέλλον προαναγγέλλοντας έτσι την παραμονή του στην ομάδα.

Μετά το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ο Κριστιάνο είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας μας και θα συνεχίσει να είναι και στο μέλλον. Όλοι το ξέρουν, πάντα παίζει καλά για την ομάδα".
Για

το μέλλον του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο Αντσελότι εμφανίστηκε αινιγματικός λέγοντας πως "ο Ιγκουαΐν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και για την ώρα ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης".
Ο Αντσελότι μίλησε και για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας όπου η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 6-0 την Μπόρνμουθ: "Το πρώτο παιχνίδι πήγε καλά. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, καθώς έχουμε την ποιότητα για αυτό. Είχαμε κάποιες πολύ καλές στιγμές και κάποιες όχι, αλλά είναι φυσιολογικό. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα δούλεψε σωστά. Φυσικά χρειαζόμαστε βελτίωση, αλλά είναι λογικό, αφού ξεκινήσαμε προετοιμασία μόλις μια εβδομάδα τώρα. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα λειτούργησε σωστά. Όλοι οι παίκτες, νέοι και παλιοί, έπαιξαν με πάθος στην επίθεση και απέδωσαν σωστά. Είχαμε κάποια προβλήματα στο πρώτο μέρος, αλλά ταυτόχρονα είχαμε και καλές στιγμές. Είμαι χαρούμενος για όλους τους παίκτες και την απόδοση τους στο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα