«Άπαντες το 100%»

17:14 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δήλωσε αισιόδοξος ότι όποιος κι αν αγωνιστεί στο αυριανό ματς του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό θα δώσει το 100%, ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει το αποτέλεσμα που πρέπει. «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την βοήθεια που μας έδωσε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Πιστεύω ότι αναγνώρισε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και αυτή χειροκρότησε στο τέλος. Μας πήρε τρεις μήνες για να τον φέρουμε κοντά μας και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τους κρατήσουμε δίπλα μας», ήταν τα πρώτα

λόγια του αναφερόμενος στη νίκη σε βάρος του των κρητικών. Στη συνέχεια, μίλησε και για την αναμέτρηση με τα «λιοντάρια».

«Πρωταρχικό μας μέλημα είναι το πρωτάθλημα, αλλά και στο θεσμό του Κυπέλλου θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Την Πέμπτη έχουμε ένα παιχνίδι, το οποίο θα κρύβει παγίδες και ιδιαιτερότητες. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε προσωπικά λάθη ή αν θα καταφέρουμε να αποδώσουμε επιθετικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, αλλά είμαι σίγουρος ότι όποια παιδιά και να παίξουν θα δώσουν το 100% για να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα