Απάντηση Φιλομένο για την απόδειξη πληρωμής

09:13 2/6/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λογαριασμού που επιβεβαιώνει πως ο Λούσιο Φιλομένο έχει εξοφληθεί, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού υποστήριξε πως ο λογαριασμός που εμφάνισε η διοίκηση δεν υφίσταται δίνοντας νέα διάσταση στην κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Φιλομένο υποστήριξε πως δεν έχει εξοφληθεί από τον ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ να παρουσιάζει, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, απόδειξη πληρωμής της οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή με τον εκπρόσωπο του Φιλομένο, Χουάν Κρουζ, να ισχυρίζεται στην ιστοσελίδα gazzetta.gr: "Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχουμε κανένα λογαριασμό στην Ελβετία. Πώς μπήκαν τα λεφτά σε έναν λογαριασμό που δεν υπάρχει; Μόνο στην Ισπανία υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός του Λούσιο".
Ο εκπρόσωπος του Φιλομένο συνέχισε λέγοντας: "Ακούστε. Το έγγραφο αυτό δεν έχει ισχύ. Είναι ψευδές, από την στιγμή που δεν πληρωθήκαμε. Ξαναλέω ότι ο παίκτης δεν έχει κανένα λογαριασμό στην Ελβετία". Ο Χουάν Κρουζ ξεκαθάρισε πως ο Φιλομένο δεν έχει άλλον ατζέντη πέρα από τον ίδιο και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία παρανόηση και πως ο ποδοσφαιριστής περιμένει τα λεφτά του.
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ τονίζεται ότι "τον λογαριασμό τον έχει δώσει ο ίδιος ο παίκτης και τον έχει σημειωμένο πάνω στο εξώδικο, το οποίο είχε στείλει στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα