«Απέρριψα τη Γιουβέντους για τη Σίτι»

21:11 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αποκάλυψη πως είχε συμφωνήσει με την Γιουβέντους πριν υπογράψει στην Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε ο Νταβίντ Πισάρο. Ο Χιλιανός μέσος τόνισε πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα, υπογραμμίζοντας πως ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η παρουσία του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο των «πολιτών».

«Ήταν μία έκπληξη για μένα, καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Φυσικά έπαιξε ρόλο και ο κ. Μαντσίνι στην απόφασή μου. Είχα ήδη συμφωνήσει με την Γιουβέντους όταν μου είπαν για την Σίτι, και η ιδέα με ενθουσίασε περισσότερο.

Νιώθω έτοιμος. Το γεγονός πως η ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα είναι κάτι που με συναρπάζει. Το ξέρω πως είναι διαφορετικό πρωτάθλημα από το ιταλικό και οι διαιτητές προσεγγίζουν διαφορετικά το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως από τα χρόνια που παίζω στο κορυφαίο επίπεδο, είμαι αρκετά έμπειρος για να αντεπεξέλθω. » δήλωσε ο βραχύσωμος μέσος.

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε: «Είχαμε ένα πρόβλημα τραυματισμού με κάποιους παίκτες και τώρα θα αρχίσουμε να παίζουμε κάθε τρείς μέρες με το Europa League. Είχαμε την ευκαιρία δανεισμού του Νταβίντ (σ.σ. Πισάρο) από την Ρόμα και ήταν πολύ καλό για μας καθώς γνωρίζω τον παίκτη και ξέρω πως θα είναι χρήσιμος για τους επόμενους τέσσερις μήνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα