Από άλλο πλανήτη… (VIDEO)

01:32 24/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΙΣΠΑΝΙΑΣ- 1ος ΑΓΩΝΑΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 3-2
Γήπεδο: Καμπ Νου
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-2 της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ και όλα είναι ανοιχτά. Ποιος νοιάζεται όμως αλήθεια για το ποια από τα δύο θα σηκώσει την κούπα;
Οι δύο κορυφαίες ομάδες του πλανήτη έδωσαν ακόμη μια απίστευτη ποδοσφαιρική παράσταση (τουλάχιστον

στο β' μέρος) και μας κάνουν να πιστεύουμεπως είναι από άλλο πλανήτη. Mοναδική παραφωνία η αστιότητα του Βαλντές στο 2ο γκολ της Ρεάλ.
Το ματς ήταν πολύ μέτριο στ πρώτο τέταρτο και χωρίς καμία μεγάλη φάση. Το πρώτο σουτ του αγώνα ανήκε στην Μπαρτσελόνα και έγινε στο 17' από τον Πικέ χωρίς τύχη και δύο λεπτά μετά οι Καταλανοί είχαν την πρώτη μεγάλη φάση της αναμέτρησης. Ο Άλβες από δεξιά έσπασε την μπάλα στο πέναλτι, ο Μέσι με χώρο έκανε το σουτ και η μπάλα έξυσε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κασίγιας κι έφυγε άουτ.
Η Ρεάλ δεν μπορούσε να ελέγξει τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα και στο 29' ο Μέσι πέρασε τους πάντες αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό.
Όσο περνούσε η ώρα, η Μπαρτσελόνα έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και πίεζε ασφυκτικά τη Ρεάλ.
Στο 32' ο Πέδρο δοκίμασε το σουτ από τα ύψος της περιοχής, αλλά ο Κασίγιας έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 40' το σουτ του Τσάβι πέρασε λίγο άουτ.
Η επανάληψη ήταν πολύ καλύτερη, είχε καλύτερο ρυθμό και στο 56ο λεπτό η Ρεάλ κόντρα στη ροή του αγώνα έκανε το 1-0. Ο Οζίλ εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Ρονάλντο πετάχτηκε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Βαλντές κι έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που σκοράρει σε 4ο σερί Κλάσικο.
Ωστόσο η χαρά των Μαδριλένων κράτησε μερικά δευτερόλεπτα. Με τη σέντρα, ο Μασεράνο έκανε το γέμισα, ο Πέδρο που ήταν σε οριακή θέση (ίσως και οφσάιντ) κατέβασε όμορφα και πλάσαρε ιδανικά τον Κασίγιας.
Το ματς πήρε φωτιά στη συνέχεια και στο 62' ο Άλβες έκανε φοβερή ενέργεια από δεξιά, έκανε και το πλασέ αλλά ο Κασίγιας έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό ο Πικέ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια η Ρεάλ πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει.
Η Μπαρτσελόνα από το 66' και μετά ανέκτησε τον έλεγχο του ρυθμού και στο 69ο λεπτο ο Ινιέστε έκανε όμορφη προσποίηση στον Ράμος ο οποίος τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι του αγώνα έδωσε το πέναλτι. Ο Μέσι από τα 11 μέτρα νίκησε τον Κασίγιας κι έκανε το 2-1.
Η αρμάδα του Βιλανόβα δε σταμάτησε όμως εκεί. Στο 78ο λεπτό ο Τσάβι έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ, μετά από φανταστική κάθετη μπαλιά του Ινιέστα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1.
Στο 86ο λεπτο ο Μέσι βγήκε τετ α τετ με τον Κασίγιας, ο οποίος έδειξε την κλάση του και κράτησε όρθια την ομάδα του και στην κόντρα ήρθε το 3-2 για τη Ρεάλ.
Ο Βαλντές έκανε τραγικό λάθος, προσπάθησε να ντριμπλάρει τον Ντι Μαρία κι εκείνος πήρε την μπάλα και μείωσε.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Αλβες, Πικέ, Μασεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι (83' Φάμπρεγας), Ινιέστα, Πέδρο (87' Άλμπα), Σάντσες (72' Τέγιο), Μέ
Keywords
Τυχαία Θέματα