Από «Αρειανάρα» κι αφίσα Ντέμη, στον Ολυμπιακό!

13:36 24/3/2015 - Πηγή: AEK365

Είναι μια από εκείνες τις Δευτέρες. Άλλοι δικάζουν, άλλοι δικάζονται, άλλοι επιβεβαιώνουν, άλλοι διαψεύδουν και η ομώνυμη τηλεοπτική εκπομπή προκαλεί αναταράξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια από εκείνες τις Δευτέρες, τις πρώτες Δευτέρες του 2014, ο Γιάννης Γιαννιώτας έκανε μια μαρτυρία ψυχής. Βρισκόταν εκείνη την εποχή στη Γερμανία κι ένιωθε αρκετά δυνατός για να παρουσιάζεται ασυμβίβαστος απέναντι στις ελληνικές... δυνάμεις. Δε φοβόταν μην έρθει σύντομα η ώρα που θα τις χρειαστεί.

«Στενοχωρήθηκα όταν έμαθα ότι πήραν λεφτά για μένα για να πάω στον Ολυμπιακό

χωρίς να το ξέρω. Ένιωσα σκλάβος όταν το πληροφορήθηκα. Είναι ό,τι πιο κακό μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε κάποιον άλλον. Δεν ήταν σωστό και ελπίζω να μην συμβεί σε κανέναν άλλο ποδοσφαιριστή. Έγινε πριν δυο χρόνια και εγώ το έμαθα πριν είκοσι μέρες», δήλωνε στις 14 Ιανουαρίου για τα 500.000 ευρώ που είχε πάρει ο Άρης από τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Γιαννιώτας που μέχρι τότε είχε γνωρίσει τρεις αγάπες στη ζωή του. Τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, τον Άρη και τον Ντέμη.

«Ναι, δεν έχω λόγο να μην το παραδεχτώ... Στο δωμάτιό μου έχω δύο αφίσες κρεμασμένες. Μία με τον Κόκε μπροστά σε μία θύρα του γηπέδου, όπου γίνεται χαμός από πανηγυρισμούς, και μία του Ντέμη Νικολαΐδη. Τον λάτρευα ως παίκτη», παραδεχόταν ο Γιάννης Γιαννιώτας πριν τρία χρόνια, όταν η ΑΕΚ προσπαθούσε βάζοντας και ως μοχλό πίεσης τον Γιώργο Κατίδη, να τον φέρει στην Αθήνα. Ο επιθετικός του Άρη δεν πείστηκε... Ούτε καν από τον πατέρα του, ο οποίος πάντα ονειρευόταν να δει το παιδί του στα κιτρινόμαυρα. Εκείνα με τον δικέφαλο αετό... «Ο πατέρας μου είναι τρελός ΑΕΚτζής. Άρρωστος. Δύο όνειρα έχει: να με δει με τη φανέλα του Άρη και τώρα να με δει να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι μου είπε: «Εγώ θέλω να σε δω εκεί. Αλλά αποφασίζεις μόνος σου. Να αποφασίσεις αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα».

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα