Από-κλεισμένος στην Νάξο ο Μανωλάς

17:07 8/6/2012 - Πηγή: AEK365

Κάθε μέρα το τελευταίο διάστημα τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού έχουν τον Κώστα Μανωλά ως «δεδομένο» και αναφέρουν ότι απομένουν μόνο οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του στον Πειραιά. Ο νεαρός στόπερ τις τελευταίες ημέρες είναι στην Νάξο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Οι άνθρωποι που τον ξέρουν πολύ καλά και τον έχουν ζήσει για χρόνια (ιδιαίτερα τα καλοκαίρια), βλέπουν έναν άλλο… Μανωλά φέτος. Για του λόγου

το αληθές δεν τον βλέπουν σχεδόν καθόλου! Ο νεαρός στόπερ δεν βγαίνει συχνά στα μέρη που συνήθιζε να πηγαίνει στο νησί (μαγαζιά και παραλίες) και προτιμά τα απομονωμένα μέρη. Μάλιστα, πολλές ημέρες προτιμά να μένει στο σπίτι του και να περνά τις περισσότερες ώρες με την οικογένεια του.

Όλα δείχνουν ότι η σκέψη στο να πάει στον Ολυμπιακό τον… βασανίζει, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει πόσο δύσκολο και ιδιαίτερο είναι να μπει το όνομα «Μανωλάς» στην «ερυθρόλευκη» φανέλα του ΟΣΦΠ. Την ίδια ώρα, ο Στέλιος Μανωλάς βρίσκεται στην Ρόδο για την σχολή προπονητών της ΕΠΟ και δεν εκφράζεται… ανοιχτά λέγοντας την άποψη του για την πιθανή μεταγραφή του ανιψιού του στον Ολυμπιακό. Κάτι που φουντώνει τις φήμες και τα σενάρια που κάνουν λόγο για «τελειωμένη μεταγραφή».

Από την ομάδα του Πειραιά, αναφέρουν ότι η πρόταση για τον Μανωλά φτάνει τις 400.000 ευρώ ετησίως για 4 χρόνια, δίχως πριμ υπογραφής αλλά με 15-20% ποσοστό μεταπώλησης και ότι η επισημοποίηση της μεταγραφής (αν ολοκληρωθεί και υπογράψει ο παίκτης) θα γίνει αρχές Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα