Από ταλέντο... αλκοολικός και χοντρός

17:27 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Μάντσεστερ Σίτι έλυσε το συμβόλαιο με τον 24χρονο Μάικλ Τζόνσον εξαιτίας της φωτογραφίας που δημοσιεύτηκε στην οποία το, άλλοτε σπουδαίο ταλέντο, εμφανίζεται με παραπανίσια κιλά.
Πριν από μόλις μια πενταετία το μέλλον για τον Άγγλο μέσο φάνταζε λαμπρό με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον να υποστηρίζει πως πρόκειται για το επόμενο μεγάλο αστέρι της Εθνικής Αγγλίας.
Το 2004 η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε τον Μάικλ Τζόνσον από την Έβερτον και δυο χρόνια αργότερα ο Άγγλος μέσος είχε συχνές παρουσίες στην ενδεκάδα. Μάλιστα την σεζόν 2006-2007 ο Στιούαρτ Πιρς

τον χρησιμοποίησε σε δέκα παιχνίδια.
Όμως από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησαν τα προβλήματα καθώς έπειτα από δυο υπέροχα γκολ κόντρα σε Άστον Βίλα και Ντέρμπι Κάουντι, ο Μάικλ Τζόνσον υποχρεώθηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση στην κήλη με αποτέλεσμα να μείνει εκτός γηπέδων για τέσσερις περίπου μήνες.
Το γεγονός όμως αυτό δεν πτόησε τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Μαρκ Χιούζ, που πίστευε στον ποδοσφαιριστή και για αυτό η διοίκηση προσέφερε στον Μάικλ Τζόνσον νέο συμβόλαιο, διάρκειας πέντε ετών, με εβδομαδιαίες απολαβές 25.000 ευρώ την ώρα που η Λίβερπουλ καραδοκούσε. Αλλά τον Σεπτέμβριο υπέστη υποτροπή σε παλιότερο τραυματισμό και έχασε όλη την σεζόν.
Από τότε μπήκαν στην ζωή του τα πάρτι και τα φαγητά με αποτέλεσμα να αποκτήσει παραπανίσια κιλά. Η απόδειξη πως η καριέρα του είχε αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα ήταν το γεγονός πως την περασμένη σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι παραχώρησε τον Άγγλο μέσο δανεικό στην Λέστερ του Σβεν Γκόραν Έρικσον με αντάλλαγμα μια λίρα! Όμως τον Ιανουάριο ο παίκτης επιστράφηκε πίσω στο Μάντσεστερ λόγω τραυματισμού.
Πριν από λίγο καιρό συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί το δίπλωμα για τρία χρόνια και να πληρώσει πρόστιμο 5.500 λιρών.
Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε πρόσφατα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι που έσπευσαν να λύσουν το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε ως "hot" ταλέντο και κατέληξε υπέρβαρος και αλκοολικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα