Από τη… βούλα ο ΠΑΣ

21:11 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΝΙΝΑ -ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΕΛΙΜΟΣ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)

Χάρη σε ένα πέναλτι του Μπεσέρα στο 80ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννενα κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 8ης αγωνιστικής. Έτσι οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να ελπίζουν στην παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί

το πρώτο ημίχρονο, από όσους το παρακολούθησαν. ΠΑΣ Γιάννινα και Δόξα Δράμας παρουσίασαν υποτονική εικόνα και δεν έτσι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια ουσιαστική ευκαιρία. Η ομάδα των Ιωαννίνων, σιγά -σιγά ανέβηκε και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αδράνεια των φιλοξενούμενων, βγαίνοντας στην επίθεση. Οι επιλογές τους όμως δεν ήταν καλές με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τη λήξη του πρώτο ημιχρόνου.

Ίδιο το σκηνικό που επικράτησε και στην επανάληψη, αφού η Δόξα έπεσε ακόμα περισσότερο, φανερά επηρεασμένη από την αποβολή του Αραβίδη στο 40ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και προσπαθούσε συνεχώς να βγει μπροστά με βαθιές μπαλιές. Αυτό το παιχνίδι όπως είναι λογικό δεν της έβγαινε και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν, αφού έβρισκαν διαδρόμους να βγουν στην επίθεση, παρά την ασφυκτική άμυνα της ομάδας της Δράμας. Έτσι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στην αναμέτρηση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεσέρα στο 80ο λεπτό και να λυτρωθούν. Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση και με τον ΠΑΣ να παίρνει μια σημαντική νίκη που τον κάνει να ελπίζει στην σωτηρία.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα (63' Τζάνης 94' Κυριάκος), Μπεσέρα, Ντε Βισέντι, Γεωργίου, Βίλα, Μακαγιόκο (72' Ντάσιος).

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γκαρακλίδης (12' λ.τ. Ρούτσης), Βέρτζος, Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Α. Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακαρί (46' Γελαδάρης), Γουέλινγκτον, Κυβελίδης (89' Κοβάσεβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα