Από τις λάσπες της Κοκκινιάς στη Wall Street

12:53 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα ενδιαφέρον κείμενο δημοσίευσε ο -θρυλικός- αποδυτηριάκιας του ΦΙΛΑΘΛΟΥ, στην ιστοσελίδα apodytiriakias.gr. Διαβάστε το: «Ο Μελισσανίδης είναι 62 χρονών. Μία παρέα αεκτζήδων, όλοι τραπεζικοί υπάλληλοι, κάπου στον Ταύρο μεριά, κάνει τους υπολογισμούς της. Ο τίγρης, κατέληξαν στο συμπέρασμα, άνετα έχει μπροστά του 15 χρόνια γόνιμης δράσης. Και σε τρία χρόνια θα αρχίσουμε να μετράμε τίτλους, προσέθεσαν. Θα πήξουμε στα πρωταθλήματα. Πόσα ακριβώς, είπαν να τα μετρήσουνε. Πόσα πρωταθλήματα θα πάρει η ΑΕΚ στα 12 προσεχή χρόνια στη Σούπερ

Λίγκα; Εκεί έπεσαν οι πρώτες ψιλές.
Δεν τα μετράμε αυτά, σου λένε. Με Μελισσανίδη η ΑΕΚ δεν θα χάσει πρωτάθλημα. Ούτε ένα. Ένας από την παρέα δεν μιλούσε καθόλου. Αεκτζής κι αυτός. Δηλωμένος φίλος του Ιάκωβου, του αδελφού του Δημήτρη Μελισσανίδη.
-Τι θα κάνει η ΑΕΚ στην Ευρώπη δεν το μετρήσατε αυτό, σύντροφοι, τους είπε μ'ένα φονικό μισοχαμόγελο.
Ποια Ευρώπη, του βγήκανε. Είμαστε γάμα εθνική και δεν θα μας φθάνουν για να χορτάσουμε τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα;
-Κοιμάστε όρθιοι, τους είπε ο άλλος. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται αν νομίζετε ότι ο Μελισσανίδης επανήλθε στην ΑΕΚ για να σηκώσει το λάβαρο της ομάδας μόνον στην Ελλάδα. Κορόιδα, ετοιμαστείτε για πολύ μεγάλο ταξίδι! Όσο χωρίζει τις λάσπες στους δρόμους της Κοκκινιάς τη δεκαετία του '50 από την Wall street της Νέας Υόρκης.
Έχουν παραφρονήσει οι ΑΕΚτζήδες. Και που' σαι ακόμα...».

Keywords
Τυχαία Θέματα