«Από τις πιο ντροπιαστικές η βουτιά του Μπέιλ» (VIDEO)

13:58 1/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στο 7-3 επί της Σεβίλλης, ο Γκάρεθ Μπέιλ πέτυχε δυο γκολ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά σχολιάστηκε αρνητικά για την... βουτιά που έκανε προσπαθώντας να κερδίσει πέναλτι. Μάλιστα οι αναγνώστες της εφημερίδας Marca κατατάσσουν την... βουτιά του Ουαλού μεσοεπιθετικού ανάμεσα στις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με ψηφοφορία της Marca,

η πιο ντροπιαστική "βουτιά" είναι αυτή του αμυντικού της Εθνικής Χιλής U-21 σε ένα παιχνίδι κόντρα στο Εκουαδόρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ το 2011, δεύτερη έρχεται εκείνη του Νεϊμάρ κόντρα στην Ουρουγουάη για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και 3η πιο ντροπιαστική "βουτιά" ψηφίστηκε αυτή του Μπέιλ.
Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είχε κάνει κάτι παρόμοιο και κόντρα στην Μάλαγα και μίλησε στον δημοσιογράφο του Canal+, τον Ρικάρντο Σιέρα. Ακολουθεί ο διάλογος:
Ριέρα: «Είδαμε κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για παίκτη, που ήταν στην Πρέμιερ Λιγκ. Να πέφτει μέσα στην περιοχή χωρίς άγγιγμα από τον αμυντικό. Τι έγινε;»
Μπέιλ: «Ναι, έπεσα αλλά για να είμαι ειλικρινής ένιωσα άγγιγμα»
Ριέρα: «Μα δεν υπήρχε άγγιγμα...»
Μπέιλ: «Ένιωσα κάτι νόμιζα ότι θα μου έκανε τάκλιν και ως συνήθως προσπάθησα να αποφύγω την επαφή... Αλλά...χμ... δεν ήταν πέναλτι και προχωράμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα