Από τον Τσάκα στον Μπουμσόνγκ

21:31 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ

Ενός Τσάκα... μύρια έπονται. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόλαβε να συνέλθει από την «Πριγκιπιάδα», ήρθε να τον αποτελειώσει και ο Μπουμσόνγκ. ο Ρότα ξεκίνησε βασικό τον εδώ και καιρό παραγκωνισμένο Γάλλο, ο οποίος

εμφανίστηκε αδιάφορος σε βαθμό εκνευρισμού. Έτσι ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε τα δώρα του Μπουμσόνγκ, κέρδισε με 2-1 μέσα στο ΟΑΚΑ και ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να μπει με το αριστερό στο 2013.

Το ματς ήταν πάρα πολύ κακό στο πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να μην πορύν να δημιουργήσουν ούτε υποψία φάσης. Ωστόσο στο 12' ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Οι παίκτες του Ρότσα έφυγαν στην κόντρα με τον Βιτόλο να πασάρει στον Μαυρία, αυτός γύρισε πάλι στον Βιτόλο που σέντραρε προς τον Τοτσέ ο οποίος πήρε την κεφαλιά προ του Κυριακίδη που έκανε άστοχη έξοδο, με την μπάλα να σηκώνεται ψηλά και να ξαναστρώνεται στον Ισπανό που με δεύτερη κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός είχε ακόμη μια καλή ευκειρία στο 17' με τον Κουίνσι να φεύγει στην αντεπίθεση πολύ γρήγορα και να δίνειπρος τον Τοτσέ ο οποίος λίγο πριν πλασάρει στο τετ α τετ με τον Κυριακίδη, κόπηκε από τον Μουλόπουλο. Ο ΠΑΟ ήλεγξε στη συνέχεια τον ρυθμό του αγωνα και στο 32 είχε ακόμη μια μεγάλη φάση, καθώς ο Σισοκό εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον αμαρκάριστο Ζέκα που αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 37' ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τοτσέ και στο επόμενο λεπτό ο Λεβαδειακός τιμώρησε τους «πράσινους». Ο Μπουμσόνγκ έκανε τραγικό λάθος και ουσιαστικά άφησε την μπάλα στον Βασιλείου που έφυγε μόνος του και με πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έφερε στα ίσα το ματς.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο ορεξάτος στην επανάληψη και στο 55' ο Σισοκό δεν μπόρεσε με κεφαλιά μέσα από την περιοχή να βρει το στόχο, ενώ γενικότερα το «τριφύλλι» είχε τον έλεγχο του ματς και πίεζε κι όμως κατάφερε να δεχτεί και δεύτερο γκολ στη 2η (!) φάση του Λεβαδειακού στο ματς στο 76'. Ο Μπουμσόνγκ και πάλι έκανε τραγικό λάθος, έχασε το κοντρόλ, ο Ασκόστα πήρε την μπάλα κι έδωσε στον Βασιλείου που έκανε σαν σε προπόνηση το 2-1.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Ρότα, όντας κι εκνευρισμένοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν κι έτσι έμεινε το 2-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρότσα): Καρνέζης, Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας (74' Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι (85' Φορναρόλι)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι (72' Ακόστα), Βασιλείου (88' Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντύ, Ρομέου (46' Μαχαίρας)

Keywords
Τυχαία Θέματα