Αποχωρήσεις στον Πλατανιά

14:23 5/12/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες ο Κάστελς αποτελεί παρελθόν απο την ομάδα του Πλατανιά. Αυτό ήρθε και με επίσημη μορφή μέσα απο την ανακοίνωση που εξέδωσε η Π.Α.Ε. Πλατανιάς. O πρώην παίκτης του Πλατανιά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο τέλος της περσινής χρονιάς ουσιαστικά, δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει έτσι ώστε να διεκδικήσει θέση και μοιραία αποτέλεσε παρελθόν απο τους "ερυθρόλευκους" που συνεχίζουν το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ ενόψει Γενάρη όπου και αναμένεται να προχωρήσουν σε τέσσερις μεταγραφές. Τέλος σε αδιέξοδο οδηγούνται τα πράγματα με

τον Στόλερ ο οποίος είχε και ολιγόλεπτη κουβέντα πριν την χτεσινή προπόνηση με άνθρωπο της ομάδας χωρίς όμως να βρεθεί λύση. Τέλος και ο γυμναστής της ομάδας Βαγγέλης Μπέκας όπως ενημερώθηκε μάλιστα απο τον ίδιο τον Νίκο Αναστόπουλο.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Κάστελς, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον γυμναστή Βαγγέλη Μπέκα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Πηγή: sportfmxania.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα