Αποχωρούν από την ΑΕΚ Κουνταρδάς-Μαυράκης

18:00 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Εξελίξεις στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουνταρδάς και ο Σταύρος Μαυράκης αποχωρούν από τον πάγκο της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας σαν συνέπεια της μέτριας πορείας της Ένωσης, αλλά και των μεγαλύτερων ευθυνών που προέκυψαν για την ανάπτυξη και σχεδιασμό συνολικά του τμήματος των Ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕΛΙΔΑ....
Απο σημερα, Δημητρης Κουνταρδας & Σταυρος

Μαυρακης, κλεινουν προπονητικα, την μεγαλη τους πορεια, και πολυετη συνεργασια με τον παγκο της ΕΝΩΣΗΣ.
Η αλλαγη αυτη, ειναι σαν συνεπεια της μετριας πορειας της ΑΕΚ στο φετινο πρωταθλημα, αλλα και των μεγαλυτερων ευθυνων που προεκυψαν για την αναπτυξη και σχεδιασμο συνολικα του τμηματος ποδοσφαιρου σαλας της ΑΕΚ, στα τμηματα υποδομων.
Ο κ. Δημητρης Κουνταρδας, παραμενει στην ανδρικη ομαδα, ως επικεφαλης αυτης, της στελεχωσης & του σχεδιασμου για την προσπαθεια αναρριχησης στην κορυφη του Ελληνικου Futsal, ως τεχνικος διευθυντης και εφορος ολου του τμηματος ποδοσφαιρου σαλας.
Ο κ. Σταυρος Μαυρακης, συνεχιζει στην οικογενεια της ΑΕΚ, και θα προσφερει της υπηρεσιες του αποκλειστικα πλεον, ως προπονητης των αγωνιστικων τμηματων υποδομης ΕΦηβων, Παμπαιδων και Τζουνιορ, λαμβανοντας αποκλειστικα πλεον την ευθυνη της δημιουργιας και αναδειξης ικανων αθλητων, που θα ειναι ετοιμοι στο μελλον, να στελεχωσουν την ανδρικη μας ομαδα.
Το νεο προπονητικο διδυμο της ομαδας, θα ανακοινωθει εντος της ημερας».

Keywords
Τυχαία Θέματα