«Απόδειξή ότι το Μαυροβούνιο έχει μέλλον, ο Ζόριτς»

19:49 9/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ντάρκο Ζόριτς μπήξε τις τελευταίες μέρες στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα, μιας και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ. Ωστόσο, ο νεαρός άσος έχει κερδίσει την προσοχή στο Μαυροβούνιο εδώ και πολύ καιρό. Άλλωστε, αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός Μαυροβούνιος ποδοσφαιριστής για το 2013.
Μάλιστα, σημαντικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου του Μαυροβουνίου, έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική του αξία. Σε δημοσίευμά του, το Sentragoal,

αναφέρεται σε δύο από τις σημαντικότερες. Τον Μίρκο Βούτσινιτς και τον Ντέγιαν Σαβίσεβιτς: "Ο Ζόριτς συνιστά επί της παρούσης σημαντικό κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο του Μαυροβουνίου. Και αυτό δεν συνιστά προσωπική εκτίμηση, αλλά ατάκα του άσου της Γιουβέντους, Μίρκο Βούτσινιτς. Ο επιθετικός της «βέκια σινιόρα» έδωσε τον περασμένο Ιούλιο μία συνέντευξη σε εφημερίδα του Μαυροβουνίου και σε ερώτηση για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιο νέο ποδοσφαιριστή, μίλησε για τον Ζόριτς. «Ο Ζόριτς συνιστά απόδειξη του ό,τι το Μαυροβούνιο έχει ποδοσφαιρικό μέλλον», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Βούτσινιτς.
Στα μέσα Γενάρη ο Ζόριτς βρέθηκε μία ανάσα από τη μετακόμιση του στο Βελιγράδι για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα. Δημοσιεύματα στη Σερβία ανέφεραν τότε πως η συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» είναι θέμα χρόνου και κάπου ζητήθηκε η γνώμη του άλλοτε άσου του Αστέρα και μετέπειτα προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου, Ντέγιαν Σαβίσεβιτς για τον ποδοσφαιριστή.
Ο Σαβίσεβιτς, λοιπόν, έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του Ζόριτς λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ένας παίκτης με μέλλον» και ταυτόχρονα επισημαίνοντας πως «μπορεί σύντομα να φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία της ομάδας»".

Keywords
Τυχαία Θέματα