Απόδοση δικαιοσύνης…

22:53 26/9/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 2-1
Γήπεδο: Σαν Μαμέθ

Σε ένα καταπληκτικό ματς που τα είχε όλα, η Μπιλμπάο πήρε δίκαια τη νίκη με 2-1 επί της Μπέτις, η οποία είχε προηγηθεί στο σκορ.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γκόμεθ έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά ο Σουσαέτα δεν βρήκε την μπάλα καλά στο δεύτερο δοκάρι και αστόχησε, ενώ στο 11' ο Τσούλι έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τον Ιραϊθόθ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Η Μπιλμπάο ήταν η ομάδα που πίεζε και στο 19ο λεπτό ο Αντούριθ

βγήκε από δεξιά μόνος με τον Σάρα, αλλά έστειλε την μπάλα στις κερκίδες, ενώ στο 21' ο Σουσαέτα έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά το σουτ του Γκόμεθ δεν βρήκε στόχο. Στο 31ο λεπτό η Μπέτις άγγιξε το γκολ, καθώς ο Ματίγια έκανε καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ιραϊθόθ, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 34' ο Νάτσο φάνηκε να τραβά τον Σουσαέτα στο όριο της περιοχής, με τον ρέφερι να συνεχίζει το ματς. Στο 35ο λεπτό, η κεφαλιά του Αντούριθ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, οι Βάσκοι είχαν 2 δοκάρια. Αρχικά στο 44' το σουτ του Ιμπάι Γκόμεθ έξω απ' την περιοχή, τράνταξε το δοκάρι του Σάρα, εμώ στο 45+2' μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόμεθ, ο Γουρπέγι έπιασε την κεφαλιά που σταμάτησε ξανά στο δοκάρι της Μπέτις.

Στο 56ο λεπτό ο Σάρα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γκόμεθ, ενώ στο 59' η Μπιλμπάο έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς. Ο Σουσαέτα έκανε τρομερή ενέργεια στην περιοχή της Μπέτις και κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σάρα νίκησε τον Μπενιάτ και κράτησε το μηδέν. Ο κίπερ της Μπέτις έσωσε την ομάδα του και στο 61', όταν έδιωξε δύσκολα το σουτ του Σουσαέτα και στο 62ο λεπτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ο Μολίνα έπιασε την κεφαλιά, ο Ιραϊθόθ απέκρουσε αλλά η μπάλα στρώθηκε ξανά στον φορ της Μπέτις που με πλασέ από πλάγια, έκανε το 1-0. Η Μπιλμπάο δεν το έβαλε κάτω κι έφερε το ματς στα ίσα στο 73ο λεπτό. Ο Μπενιάτ έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Ντε Μάρκος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έκανε το 1-1. Η ομάδα του Βαλβέρδε συνέχισε να επιτίθεται και στο 82ο λεπτό ο Σαν Χοσέ με νέα κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ιμπάι Γκόμεθ, έκανε το 2-1. Η Μπέτις άγγιξε την ισοφάριση στο 86ο λεπτό, όταν το σουτ του Μολίνα, σταμάτησε στο δοκάρι του Ιραϊθόθ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Λαπόρτε, Γουρπέγι, Σαν Χοσέ, Ιραόλα, Ρίκο, Μπενιάτ, Αντέρ (70' Ντε Μάρκος), Γκόμεθ (87' Ιτουράσπε), Σουσαέτα (74' Μουνιαΐν), Αντούριθ.

ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Αμάγια, Τσίκα, Νάτσο, Παουλάο, Τόρες, Ματίγια (57' Βερδού), Τσούλι (73' Σεντρίκ), Χουανφράν, Σεβίγια (51' Ρέγιες), Μολίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα