Απόδραση από το Πιθχουάν (VIDEO)

01:58 19/8/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-3
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Με σούπερ διπλό επί της Σεβίλλης ξεκίνησε τη σεζόν η Ατλέτικο που νίκησε με 3-1.

Στο 21ο λεπτό η Σεβίλλη άγγιξε το γκολ, καθώς μετά από σέντρα του Κόκε, ο Μπακά έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Κουρτουά, ενώ στο 24' ήταν η σειρά της Ατλέτικο να έχει δοκάρι σε σουτ του Βίγια. Τελικά στο 35' ο Κόκε εκτέλεσε ένα κόρνερ από δεξιά

και ο Ντιέγο Κόστα με σουτ στην κίνηση έβαλε μπροστά στο σκορ την Ατλέτικο. Ωστόσο η απάντηση της Σεβίλλης ήταν άμεση καθώς έφερε στα ίσα το σκορ με κεραυνό του Περότι έξω από την περιοχή, δύο λεπτά μετά.

Στο 54ο λεπτό ο Βιτόλο πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ με τον Κουρτουά, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Μαρίν στο 58'. Στο 78' ο Κουρτυά νίκησε ξανά τον Μαρίν αλλά η Ατλέτικο πήρε ξανά το προβάδισμα στην πρώτη της καλή φάση στο ματς στο 79'. Ο Κόστα έγινε δέκτης της μπάλας στα όρια της περιοχής, μπήκε όμορφα και με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 έκανε στις καθυστερήσεις ο Σεμπόγια Ροντρίγκες με όμορφο πλασέ μετά από τρομερή ενέργεια.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Μορένο, Παρέχα (46' Κοντογκμπιά), Φάζιο, Κόκε, Ιμπόρα (63' Ίσραελ), Ράκιτιτς, Μαρίν, Βιτόλο, Περότι, Μπακά (73' Γκαμεϊρό).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Γοδίν, Μιράνδα, Λουίς, Γκάμπι, Σουάρες, Κόκε (81' Σεμπόγια Ροντρίγκες), Τουράν (59' Τόρες), Κόστα, Βίγια (70' Μπαπτιστάο)

Keywords
Τυχαία Θέματα