Απόδραση για Νίκη Βολου

22:23 4/7/2012 - Πηγή: AEK365

Σ ένα επεισοδιακό παιχνίδι με ένταση ρίψεις αντικειμένων και αρκετές διακοπές η Νίκη νίκησε με 1-2 με τον Πανηλειακό στον Πύργο διατηρώντας την πρωτοπορία στη βαθμολογία παρά τη νίκη του Οικονόμου στην Τσαριτσάνη επί της Ζακύνθου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Τσετιροκλή 16'σουτ για να ισοφαρίσει στο 62' ο Λαζαρίδης επίσης με σουτ. Λυτρωτής ο Στουρνάρας που στο 93 με πλασέ σημείωσε το 1-2 ολοκληρώνοντας μια ηρωική ανατροπή. Οι κυανόλευκοι παρότι δεν έδειξαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο πήραν

στο φινάλε τη σπουδαία νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να πανηγυρίζουν την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ καθώς όλα θα κριθούν την Κυριακή στο θεσσαλική μονομαχία ανάμεσα στη Νίκη και τον Οικονόμο.

Στην Τσαριτσάνη με σόου του Ηλία Καραγιάννη ο οποίος πέτυχε και τα 2 τέρματα της νίκης ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε της Ζακύνθου. Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό με πολύ όμορο σουτ του Καραγιαννη ενώ ο ίδιος παίκτης 66 διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πανηλειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρακόπουλος, Ακπαρίδης (32' λ.τ Χιντζίδης), Κολόκας, Βατσής, Κάλφας, Μακρίδης (76' Νικολόπουλος), Μανιάτης, Τομαράς (90+2' Πλαστουργός), Τσετιροκλής, Δ. Σωτηρόπουλος, Μπράβος.

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Βούρας, Μκρτσιάν, Χολέβας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Παπατζίκος (77' Κυριακίδης), Παυλίδης, Λαζαρίδης (87' Μοδούρογλου), Πουλάκος (46' Λουκίνας).

Keywords
Τυχαία Θέματα