Απ’ το κακό στο χειρότερο η Μίλαν

20:55 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Το τρένο του τίτλου έχει ήδη χαθεί, αλλά έτσι όπως το πάει η Μίλαν, θα χαθεί κι εκείνο της Ευρώπης. Η ομάδα του Αλέγκρι ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από τη Φιορεντίνα με 2-0 και παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Στο 14ο λεπτό ο Γκάμπριελ είπε όχι σε σουτ του Μάτος και στο 26' οι «βιόλα» πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Βάργκας έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε

στον Μουντάρι και κατέληξε στα δίχτυα της Μίλαν.

Στο 73ο λεπτό ο Χοακίν άδειασε τον Κονστάντ, έβγαλε τη σέντρα και ο Βαλέρο με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0, ενώ στο επόμενο λεπτό

ΜΙΛΑΝ: Γκάμπριελ, Τζακάρντο, Αμπάτε, Ζαπάτα, Κονστάντ, Μοντολίβο, Ντε Γιονγκ, Μουντάρι (68' Σαπονάρα), Μπίρσα (57' Νιάνγκ), Κακά, Μπαλοτέλι

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Πασκουάλ, Ακουϊλάνι, Αμπροζίνι, Βαλέρο, Μάτος (90+1' Ολιβέιρα), Ρόσι (68' Χοακίν), Βάργκας.

ΝΑΠΟΛΙ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Στη 2η θέση μαζί με τη Γιουβέντους παρέμεινε η Νάπολι που επικράτησε της Κατάνια με 2-1.

Στο 10ο λεπτό ο Ιγκουαΐν με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Αντουχάρ, ενώ στο 15' ο Καγιεχόν με τρομερή ενέργεια και σουτ, έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Χάμσικ με ξερό σουτ διπλασίασε τα γκολ της Νάπολι, ενώ στο 25' ο Κάστρο μετά από ασίστ του Κάστρο, μείωσε σε 2-1.

Στο 54ο λεπτό ο Αντουχάρ είπε όχι σε σουτ του Ιγκουαΐν, ενώ στο 55' το σουτ του Καγιεχόν βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Κατάνια. Στο 59' ο Αντουχάρ απέκρουσε σουτ του Χάμσικ, ενώ στ 65' ο Αντουχάρ έδιωξε με τα πόδια την εξ επαφής κεφαλιά του Αλμπιόλ. Στο 71ο λεπτό ο Ιγκουαΐν βγήκε μόνος απέναντι στον Αντουχάρ, αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ στο 77' ο Ρέινα είπε όχι σε σουτ του Κέκο.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μέστο (7' Ουβινί), Φερνάντες, Αλμπιόλ, Αρμέρο, Ντζεμαϊλί, Μπεχράμι, Ινσίνιε (90+3' Μέρτενς), Χάμσικ, Καγιεχόν, Ιγκουαΐν (79' Ζαπάτα).

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Άλβαρες (83' Ρολίν), Γκιομπέρ, Λεγκροτάλιε, Καπουάνο, Ίζκο (71' Πέτκοβιτς), Ταχτσίδης, Αλμιρόν, Κάστρο, Μπιράγκι (46' Κέκο), Λόπες.

ΠΑΡΜΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-1
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Με σημαντικό διπλό έφυγε από τα «Ένιο Ταρντίνι» η Γιουβέντους, καθώς επικράτησε με 1-0 της Πάρμα.

Στο 4ο λεπτό ο Μπουφόν είπε όχι σε μακρινό σουτ του Αμάουρι, ενώ στο 13' ήταν η σειρά του Μιράντε να πει όχι σε προσπάθεια του Τέβες. Στο 15' και στο 26' ο Μιράντε απέκρουσε νέα σουτ των Τέβες και Βιδάλ, ο οποίος στο 34' αστόχησε από καλή θέση.

Στο 54' ο Αμάουρι έκανε λάθος και δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 71' ο Μιράντε είπε όχι σε νέο σουτ του Τέβες. Τεικά στο 77ο λεπτό ο Κουαλιαρέλα έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Πάρμα και στην επαναφορά ο Πογκμπά με πλασέ έκανε το 1-0.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Μέντες (69' Φελίπε), Λουκαρέλι, Κασάνι, Γκαργκάνο (83' Σανσόνε), Παρόλο, Μπιαμπιανί, Μαρκιόνι (87' Όμπι), Γκόμπι, Κασάνο, Αμάουρι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Ογκμπόνα, Κιελίνι, Βιδάλ, Μαρκίζιο (62' Πίρλο), Παντοΐν, Πογκμπά, Ασαμόα, Τζιοβίνκο (75' Γιορέντε), Τέβες (75' Κουαλιαρέλα).

Keywords
Τυχαία Θέματα