Απογοήτευσε ξανά η Αργεντινή (VIDEO)

08:20 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΖΩΝΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Αργεντινή-Βολιβία 1-1
"Μονουμεντάλ"
Δεύτερη σερί "γκέλα" για την Αργεντινή στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 για την ζώνη της Λατινικής Αμερικής καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Βολιβία στο "Μονουμένταλ". Σε ακόμα ένα παιχνίδι, ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του απογοήτευσαν με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν με την Βολιβία να καταφέρνει να προηγείται στο 56ο λεπτό με τον Μαρσέλο Μάρτινς. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Εζεκιήλ

Λαβέτσι, που μόλις είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή, ισοφάρισε για την Αργεντινή αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Σαμπέγια δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε την νίκη. Πλέον η Αργεντινή μετά από τρεις αγώνες έχει τέσσερις βαθμούς ενώ η Βολιβία κατάφερε να αποσπάσει τον πρώτο της βαθμό σε αυτή την προκριματική φάση.
Αργεντινή: Ρομέρο, Ντεμικέλις, Σαμπαλέτα, Μπουρντίσο, Γκάγκο, Ιγκουαΐν, Μέσι, Ρικάρντο Άλβαρες (59' Λαβέτσι), Μασεράνο (82' Σόσα), Κλεμέντε Ροντρίγκες, Παστόρε.

Ουρουγουάη-Χιλή 4-0
"Σεντενάριο"
Με τον εκπληκτικό Λουίς Σουάρες να πετυχαίνει και τα τέσσερα γκολ, η Ουρουγουάη συνέτριψε 4-0 την Χιλή στο "Σεντενάριο" και φιγουράρει σην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Σημειώνεται πως η Χιλή αγωνίστηκε χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές της οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή λόγω... ξενυχτιού. Ο Λουίς Σουάρες έκανε το 1-0 στο 42ο λεπτό και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο επιθετικός της Λίβερπουλ πέτυχε το δεύτερο γκολ για την Ουρουγουάη. Στην επανάληψη, τα γκολ του Σουάρες στο 68ο και 74ο λεπτό διαμόρφωσαν το τελικό 4-0. Με την Χιλή αγωνίστηκε βασικός ο Πάμπλο Κοντρέρας του ΠΑΟΚ.

Παραγουάη-Ισημερινός 2-1
"Ντεφελσόρες"
Την πρώτη της νίκη σε αυτή την προκριματική φάση σημείωσε η Παραγουάη που επικράτησε 2-1 του Ισημερινού. Με γκολ των Ριβέρος (47') και Βερόν (57'), η Παραγουάη προηγήθηκε με 2-0 για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις ο Ρόχας.

Κολομβία-Βενεζουέλα 1-1
"Μετροπολιτάνο"
Στην Μπρανκίλα, η Κολομβία δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που απέκτησε με το γκολ του Γκουαρίν στο 11ο λεπτό και να πετύχει την δεύτερη σερί νίκη της καθώς η Βενεζουέλα κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Φέλτσερ στο 79ο λεπτό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Προκρίνονται απευθείας οι τέσσερις πρώτοι ενώ η πέμπτη ομάδα δίνει μπαράζ με την αντίστοιχη πέμπτη των προκριματικών της ασιατικής ζώνης)
1. Ουρουγουάη 7 (3)
2. Αργεντινή 4 (3)
3. Κολομβία 4 (2)
4. Παραγουάη 4 (3)
5. Βενεζουέλα 4 (3)
6. Ισημερινός 3 (2)
7. Περού 3 (2)
8. Χιλή 3 (3)
9. Βολιβία 1 (3)

Keywords
Τυχαία Θέματα