Αποκαλύφθηκε η «μητέρα» στο «How I met your mother»! (ΦΩΤΟ/VIDEO)

18:07 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

Χρειάστηκαν 184 επεισόδια και οχτώ σεζόν για να αποκαλυφθεί επιτέλους ο πιο πολυσυζητημένος και μυστήριος ρόλος της σειράς «How I met your mother», αυτός της μητέρας!

Το... θαύμα έγινε τελικά στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε στην Αμερική, όταν εμφανίστηκε ένα κορίτσι με μια κίτρινη ομπρέλα μπροστά στον ήρωα Τεντ Μόσμπι.

SPOILERS! Μην προχωρήσετε παρακάτω αν δεν έχετε δει ακόμα το επεισόδιο!

Η περιβόητη... μητέρα, κεντρικό θέμα όλης της σειράς είναι μια ηθοποιός ελληνικής καταγωγής, η Κριστίν Μηλιώτη! Η 27χρονη Μηλιώτη έχει εμφανιστεί ξανά σε ένα επεισόδιο

της σειράς της Τίνα Φέι, «30 Rock», ενώ υποδυόταν την κόρη του Τζόνι Σακ στο «Sopranos». Μάλιστα έχει προταθεί και για ένα βραβείο για την ερμηνεία στη μουσική παράσταση του Broadway, «Once». Αυτό μάλιστα ήταν καθοριστικό για να πάρει το ρόλο καθώς η «μητέρα» της σειράς είναι τραγουδίστρια μιας μουσικής μπάντας. Όπως αποκάλυψαν οι παραγωγοί, συζητούσαν εδώ και δυο χρόνια με τη Μηλιώτη γι' αυτό το ρόλο, ενώ κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό το ποιος θα ήταν ο ρόλος της λέγοντας ότι κάνουν καστ για το ρόλο μιας ξαδέρφης του Μπάρνεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα