Αποκάλυψη-σοκ: Έφυγα από Ρέιντζερς λόγω AIDS

14:06 4/4/2015 - Πηγή: AEK365

Μέχρι σήμερα, Ρέιντζερς και Μάρκο Νέγκρι δεν είχαν αποκαλύψει τι συνέβη πραγματικά και ο Ιταλός έφυγε από την ομάδα πρόωρα. Η αποκάλυψη έρχεται μέσα από την βιογραφία του Ιταλού.
Στις 13 Νοεμβρίου 2000 ο Μάρκο Νέγκρι αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ρέιντζερς, στο παιχνίδι με την Αμπερντίν, καθώς στη συνέχεια πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Νέγκρι τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και έπρεπε να παίρνει

φάρμακα και να υποβάλλεται σε εξετάσεις καθώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα.
Το 2001, ο Νέγκρι επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά οι ενοχλήσεις στο πόδι δεν τον εγκατέλειψαν με τις εξετάσεις να δείχνουν μόλυνση στα οστά, που είχε σχέση με τον σοβαρό τραυματισμό στην κνήμη. Ο μειωμένος αριθμός λεμφοκυττάρων και η λεμφοπενία οδηγεί τον Νέγκρι στην απόφαση να εξεταστεί από ειδικό ανοσιολόγο ο οποίος τον ενημέρωσε πως όλα τα συμπτώματα έδειχναν πως ο ποδοσφαιριστής είχε AIDS.
Τα παραπάνω καταγράφονται στη βιογραφία του Νέγκρι που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με τον Ιταλό να σημειώνει τα εξής: "Μπήκα αμέσως στο νοσοκομείο. Τώρα πια δεν σκεφτόμουν αν θα ξαναπαίξω μπάλα, αλλά αν θα ζήσω. Ήταν μια σκληρή πραγματικότητα. Έπρεπε να γυρίσω στην Ιταλία για να είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Ζήτησα από τους δικηγόρους μου να μιλήσουν με τη Ρέιντζερς για να λυθεί το συμβόλαιο μου. Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος σε ένα πράγμα και αυτό δεν ήταν το ποδόσφαιρο. Η Ρέιντζερς δεν έφερε αντίρρηση και ειλικρινά το εκτίμησα, αλλά ήταν κάτι ακόμη που μου έδειχνε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση μου".
Τελικά, ο Νέγκρι επέστρεψε στη Μπολόνια, υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν πάσχει από AIDS και πως τα συμπτώματα ήταν αποτέλεσμα του σοβαρού τραυματισμού τον Νοέμβριο του 2000.

Keywords
Τυχαία Θέματα