Αποκλεισμός για τους Παίδες

23:33 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε, δεν τα κατάφερε η Εθνική Παίδων στην τελευταία της αναμέτρηση για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, καθώς ήρθε ισόπαλη με τη Γαλλία με σκορ 2-2.

Η Εθνική μας βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Περέιρα Ντε Σα στο 49΄, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Δώνη στο 75΄. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σάλιακας έφερε την Ελλάδα μπροστά στο

σκορ, αλλά δυστυχώς η Γαλλία αντέδρασε άμεσα, με τον Κορνέ να σκοράρει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Ο Εσθονός διαιτητής Έικο Σάαρ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μομπελά, Κίλιτς, Σάλιακα, Αρναούτογλου και Τουμανίδη. Επίσης, εκτός αγωνιστικού χώρου παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα οι Μοπέ, Σαμπισά, Ηλιάδης και Νιούμαν, ενώ ο Τουμανίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Γαλλία: Εσκάλ, Σενζεμπά, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Μομπελά, Νσαμ (67΄ Κεμέν), Κίλιτς, Κομάν, Περέιρα Ντε Σα (78΄ Ουρί), Κορνέ, Μοπέ (75΄ Ονορά)
Ελλάδα: Κότσαρης, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Οικονόμου, Τζανουλίνος (75΄ Γιαλαμίδης), Τουμανίδης, Σάλιακας, Δώνης, Παπαδόπουλος (65΄ Τζιτζικαλάκης), Νιούμαν (65΄ Στάικος), Κουλούρης

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σλοβενία νίκησε τη διοργανώτρια Βοσνία/Ερζεγοβίνη (1-0), κατακτώντας την πρώτη θέση στον 5ο προκριματικό όμιλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα