Αποκλείστηκε ο Λουλάς

16:52 11/7/2012 - Πηγή: AEK365

Σε συμμετοχή στον προκριματικό των 400 μ. εμπ. περιορίστηκε ο Γιάννης Λουλάς, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν στην Βαρκελώνη.

Ο 19χρονος αθλητής κατέλαβε την πέμπτη θέση στην 5η προκριματική σειρά με 52.64, κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, το οποίο είναι 52.29. Ο αθλητής της Ολυμπιακής Δομής έκανε καλή κούρσα ενώ στα τελευταία 50 μ. προσπάθησε να πιάσει τον τέταρτο αθλητή, όμως, δεν τα κατάφερε. Ο Λουλάς κατέλαβε την 26η

θέση στο σύνολο.
Με τη συμμετοχή του νεαρού ολοκληρώθηκαν οι ελληνικές παρουσίες της δεύτερης ημέρας.

Την Τετάρτη, τρίτη ημέρα των αγώνων, θα αγωνιστούν πέντε αθλητές. Ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (Πανιώνιος) θα πάρει μέρος στον τελικό του επι κοντώ , όπου θα κυνηγήσει αρχικά να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ, που είναι 5,20μέτρα.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των κοριτσιών, η Γεωργία Στεφανίδη (ΓΣ Κηφισιάς) θα δοκιμάσει τις...δυνάμεις της στον προκριματικό, με το όριο να έχει οριστεί στα 4,10 μ., όσο και το ατομικό της ρεκόρ. Η Στεφανίδη, η οποία ήταν τέταρτη πέρυσι στο Παγκόσμιο της Λιλ, έχει ξεπεράσει φέτος τα 4,05 μέτρα.

Στην δεύτερη προκριματική σειρά των 400 μ. εμπ. θα τρέξει η Εφη Θεοδώρου (ΑΟ Μεγάρων). Η νεαρή ταξίδεψε στη Βαρκελώνη με 58.89, επίδοση που θα πρέπει να προσεγγίσει προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό, εκεί όπου προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ανά σειρά και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι.

Διπλή συμμετοχή θα υπάρχει στη σφυροβολία των Νεανίδων με τις Ηλιάνα Κοροσίδου (Αίολος Μακεδονίας) και Αγάπη Προσκυνητοπούλου (Αίολος Μακεδονίας). Η Κοροσίδου στη διάρκεια της σεζόν έφτασε το πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων στα 62,64μ. , επίδοση που της επιτρέπει να κάνει σχέδια για συμμετοχή στον τελικό του αγωνίσματος. Με 59,19μ. ταξίδεψε στην Βαρκελώνη, η Προσκηνυτοπούλου. Το όριο για συμμετοχή στον τελικό είναι 62,00 μέτρα.

Οι ώρες των Ελλήνων αθλητών
10.15 400 μ. εμπ. (Ν) Θεοδώρου
10.30 Επί κοντώ (Ν) Στεφανίδη
14.00 Σφυροβολία (Ν) Κοροσίδου, Προσκηνυτοπούλου
19.45 Επί κοντώ (Ε) Χρυσανθόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα