Απόπειρα απαγωγής γιου εφοπλιστή

19:46 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Βουλιαγμένης ύστερα από καταγγελία 33χρονου γιου εφοπλιστή ότι άγνωστοι επιχείρησαν να τον απαγάγουν το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ειδικότερα, περίπου στις 15:30, ο 33χρονος εφοπλιστής Κίκος Μαρτίνος έβγαινε από το πάρκινγκ της εταιρείας στη Βούλα με το αυτοκίνητό του, όταν αντελήφθη δύο οχήματα, ένα βαν μπροστά του κι ένα ΙΧ πίσω του, που προσπάθησαν να τον εγκλωβίσουν και να ακινητοποιήσουν το δικό του όχημα.

Οι δράστες, σύμφωνα με τη μαρτυρία του γιου του εφοπλιστή, ήταν επτά με οκτώ ένοπλοι.

Ο 33χρονος, όμως, κατάφερε να τους ξεφύγει με περιπετειώδη τρόπο, κάνοντας όπισθεν και εμβολίζοντας το αυτοκίνητο των δραστών που τον ακολουθούσε. Από την πρόσκρουση εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο των δραστών, ενώ ο εφοπλιστής κατάφερε και πάλι να μπει στο πάρκινγκ. Λίγο αργότερα, το δεύτερο όχημα, το βαν, βρέθηκε επίσης καμμένο σε κοντινή απόσταση.

Λίγα λεπτά αργότερα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο αυτοκίνητα. Το ένα εξ αυτών στην οδό Ηρακλειδών στη Βούλα και το άλλο στην οδό Αθηναΐδος στη Βουλιαγμένη.

Στα σημεία έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις που κατέσβεσαν τις πυρκαγιές. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να επρόκειτο για απόπειρα ληστείας. Αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν σε ετοιμότητα και τρίτο όχημα για να το χρησιμοποιήσουν για τη διαφυγή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα