Απόπειρα υποκλοπής στο υπουργικό συμβούλιο!

14:42 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 25 Απριλίου καθυστέρησε για μισή ώρα καθώς, σύμφωνα με ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ, σημειώθηκε απόπειρα υποκλοπής με τους άντρες ασφαλείας του πρωθυπουργού να εντοπίζουν παρεμβολές στα συστήματα παρακολούθησης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνη η συνεδρίαση καθυστέρησε για μισή ώρα και όταν ο κ. Σαμαράς μπήκε στην αίθουσα, ο γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου που τον συνόδευε ζήτησε συγγνώμη και εξήγησε

στους υπουργούς ότι οι άνδρες που «χτενίζουν» εξονυχιστικά τους χώρους όπου παρίσταται ο πρωθυπουργός εντόπισαν κάποιο πρόβλημα ασφαλείας στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου.
Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι δεν επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά για κάποιες παρεμβολές στα συστήματα ηχογράφησης των συνεδριάσεων του Υπουργικού, τέτοιες, που να επιτρέπουν στους ωτακουστές να υποκλέψουν τυχόν απόρρητες οδηγίες του πρωθυπουργού για κρίσιμα θέματα που «τρέχουν».
Όπως είναι γνωστό, οι συνεδριάσεις του Υπουργικού ηχογραφούνται από ειδική υπηρεσία που υπάγεται στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης ενώ σε αυτές μετέχουν και εχέμυθοι πρακτικογράφοι-στενογράφοι που αποτυπώνουν το πρώτον τα λεχθέντα της συνεδριάσεως.

Keywords
Τυχαία Θέματα