Σήμερα η ΑΕΚ ξεμπερδεύει και κοιτάει πιο ψηλά

10:19 24/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με το ματς στα Χανιά ασχολείται η εφημερίδα γράφοντας για την ΑΕΚ: "Μόνο νίκη για να ξεμπερδεύουμε με τους προς τα κάτω και να πετάξουμε προς τα πάνω. Θέλει τεράστια προσοχή και σοβαρότητα η αποψινή μάχη με τον Πλατανιά. Ο χθεσινός... θρίαμβος της Βέροιας που... αναστήθηκε στην Ξάνθη περιπλέκει ξανά την κατάσταση

και η Ένωση πρέπει να πάρει απόσταση ασφαλείας για να γλιτώσει απ' αυτό το άγχος και να στοχεύσει ψηλά". Λόγος φυσικά και στην υποδοχή των Ενωσιτών στα Χανιά: "Αποθέωση Αετών στον Ψηλορείτη. Ντόπες από τους Ενωσίτες στο αεροδρόμιο, περισσότεροι από 200 σήμερα στο πλευρό της ομάδα σας".

SPORTDAY

"Τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη της και την πρώτη στην Κρήτη μετά από 2 χρόνια αναζητεί στα Χανιά η ΑΕΚ", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει πιο αναλυτικά στο ρεπορτάζ της: "Πλέον με ένα ακόμη «τρίποντο» οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν μπορούν να κάνουν όνειρα για συμμετοχή στα πλέι οφ, διεκδικώντας ένα «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Οι Κρητικοί δεν είναι εύκολος αντίπαλος και αυτό τόνισε ο Γερμανός τεχνικός κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στο ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η αποστολή.

Ο 59χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να μην αφήνουν την μπάλα στα πόδια της αντίπαλης ομάδας και να προσπαθήσουν εκείνοι να έχουν τον έλεγχο του αγώνα.

Επίσης, ο Λίνεν στάθηκε στην επιθετική γραμμή του Πλατανιά, ο οποίος θα παίξει με τον Αναστασάκο στην κορυφή και τους Γιάννου, Κάλαϊτζιτς στα πλάγια και από πίσω θα είναι ο Ναζλίδης.

Επίσης, ακόμη ένα πράγμα που στάθηκε ο Γερμανός είναι η δυνατότητα της κρητικής ομάδας να δημιουργεί επικίνδυνες φάσεις από στημένες φάσεις".

GOAL

Με το ματς της Κρήτης ασχολείται και το GOAL γράφοντας: "Με Κορδέρο για το διπλό. Ο Λίνεν τον επιλέγει στην 11άδα της Ένωσης κόντρα στον Πλατανιά. Αποθέωση της αποστολής στα Χανιά από 100 οπαδούς".

LIVE SPORT

"Να κλειδώσει την παραμονή", γράφει με τη σειρά της για την ΑΕΚ η LIVE SPORT για το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά, συμπληρώνοντας ότι επιστρέφει ο Κορδέρο στη βασική ενδεκάδα ως δεξί χαφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα