«Αποβάλλεστε αν δεν αποσυρθείτε»

10:01 29/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στην χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ παρούσα ήταν και η εκπρόσωπος της FIFA με την Εύα Πασκέ να έχει συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου και, σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL NEWS, του συνέστησε να αποσύρει την προσφυγή εις βάρος της ΕΠΟ γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποβολής.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΠΣ Κιλκίς μαζί με την ΕΠΣ Ηρακλείου έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της ΕΠΟ ζητώντας να κηρυχθεί έκπτωτη η νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας.
Η εκπρόσωπος της FIFA υπογράμμισε πως το θέμα που έχει προκύψει είναι "εσωτερικό πρόβλημα της Ομοσπονδίας" και πρόσθεσε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να δοθεί στην δημοσιότητα το έγγραφο που έστειλε η ΕΠΟ στην FIFA. Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, έχει δεσμευτεί πως αν συμβεί αυτό τότε θα αποσύρει την προσφυγή.
Η Εύα Πασκέ προέτρεψε τις δυο ΕΠΣ να απευθυνθούν είτε στο CAS είτε στο διαιτητικό δικαστήριο και φέρεται να ρώτησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κιλκίς αν η απόφαση της αναδιάρθρωσης "είναι για το καλό του ποδοσφαίρου; Θα σωθούν ομάδες με αυτή την απόφαση;".
Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που η εκπρόσωπος της FIFA συνομιλούσε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, παρουσία και του νομικού της ΕΠΟ, Θόδωρου Κουρίδη, βιντεοσκοπούσε την συνομιλία στο κινητό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα