Αραμπατζής: Ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην ΑΕΚ

15:42 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να γίνει ο πιο παλιός παίκτης της ΑΕΚ στα αποδυτήρια... Ο Γιάννης Αραμπατζής μιλώντας στο match program του αγώνα με την Κέρκυρα τονίζει πως αυτή η χρονιά είναι η χειρότερο που έχει βιώσει τα 10 χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ, ότι φοβάται την ομάδα στα δύσκολα που θα έρθουν και εύχεται γρήγορα όλα τελειώσουν

θετικά... Αναλυτικά όσα είπε ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ στο match program

Έκλεισες 10 χρόνια στην ομάδα και έχεις δει σχεδόν τα πάντα, πίστευες ποτέ ότι θα έφτανε μια μέρα που η ΑΕΚ θα απειλούταν με αγωνιστικό υποβιβασμό;

«Είμαι 10 χρόνια εδώ και δυστυχώς βλέπω κάθε σεζόν τα πράγματα να γίνονται χειρότερα. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να το αποτρέψουμε».

Είναι αυτή η πιο δύσκολη κατάσταση που έχεις ζήσει από την ημέρα που φόρεσες τα κιτρινόμαυρα;

«Είναι όντως η πιο δύσκολη κατάσταση, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Για το αγωνιστικό ευθυνόμαστε εμείς και πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να καταλάβει τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο».

Κρίνεις ότι η αλλαγή προπονητή μπορεί να βοηθήσει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα;

«Εγώ αυτό που έβλεπα στις προπονήσεις είναι ότι ο κ. Βλάχος έκανε σωστή δουλειά, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν βγάζαμε αυτό που έπρεπε. Δεν ξέρω αν για αυτό φταίει το ότι είμαστε νέα ομάδα, αλλά είμαστε αναγκασμένοι αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Κέρκυρα να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα, γιατί στο ποδόσφαιρο αυτό μετράει».

Πόσο δύσκολο είναι να μείνουν ανεπηρέαστοι οι ποδοσφαιριστές όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και διοικητικές αναταράξεις;

«Είναι πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές όταν οικονομικά η διοίκηση δεν είναι έτσι όπως πρέπει απέναντί τους, γιατί είμαστε επαγγελματίες και ο κάθε παίκτης σκέφτεται το οικονομικό. Από εκεί και πέρα εμείς οφείλουμε να το αφήνουμε πίσω για 90 λεπτά τουλάχιστον, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι ότι είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και είμαστε συνυπεύθυνοι για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα».

Τι έφταιξε και μετά την καλή απόδοση κόντρα στον Άρη υπήρξε το πισωγύρισμα των δύο τελευταίων αγώνων;

«Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία της ομάδας. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ, πιστεύαμε ότι θα γύριζε την κατάσταση και έγινε ακριβώς το αντίθετο. Η εικόνα μας στα δύο τελευταία δεν ήταν τόσο καλή και για αυτό φταίμε εμείς και κανείς άλλος».

Με δεδομένο ότι ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια, θεωρείς ότι ενδεχόμενη απώλεια βαθμών με την Κέρκρα μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική;

«Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν θα κερδίσουμε το Σάββατο. Ο κάθε παίκτης που θα μπει στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να καταλάβει ότι όταν βγούμε από το 90λεπτο πρέπει να είμαστε εμείς οι νικητές. Πρέπει να καταλάβουμε ότι σε κάθε παιχνίδι οφείλουμε να παίζουμε για τη νίκη, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα».

Ε

Keywords
Τυχαία Θέματα