Αραβίδης: Δεν μου χρωστάει ο Πανιώνιος, εγώ του χρωστάω

12:36 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η φανέλα του Πανιωνίου είναι βαριά όπως υπογράμμισε ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος επεσήμανε πως εκείνος χρωστάει στον Πανιώνιο και όχι ο Πανιώνιος σε αυτόν. Παράλληλα σημείωσε πως στόχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι η εξασφάλιση της παραμονής το συντομότερο δυνατόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης στον SENTRA FM 103.3
-Για την νίκη επί του Ατρομήτου: « Είμαστε σε

ευχάριστη θέση όσες νίκες και να κάνουμε είναι πολύτιμες για εμάς. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να πούμε ότι ο Ατρόμητος ήταν το φαβορί. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια κάναμε τέσσερις νίκες και είναι σημαντικές. Στόχος μας είναι να σώσουμε γρήγορα την χρονιά παρά τα προβλήματα. Στον αγώνα μπήκαμε αποφασιστικά, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς που είναι σημαντικό πράγμα και από εκεί και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους»
-Για το γκολ που έβαλε: «Δεν με ενδιαφέρει αυτό, χαίρομαι να βοηθάω και να πηγαίνω καλά αλλά το απολαμβάνω μέσα από την ομάδα. Είμαι διπλά χαρούμενος όταν κερδίζουμε, δεν θέλω να παίζω καλά και να χάνει η ομάδα»
-Για το αν νιώθει μια παραπάνω ευθύνη: «Είμαστε ορισμένα παιδιά που έχουμε αναλάβει παραπάνω ευθύνες. Προσπαθούμε να κρατάμε καλό κλίμα και να είμαστε μια οικογένεια. Από την αρχή η χρονιά είχε και έχει προβλήματα, εμείς όμως δίνουμε τα πάντα»
-Για τον Πανιώνιο: «Αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά για όποιον την φοράει και για τον αντίπαλο. Αυτό μεταφέρεται άμεσα με το που πατάς το γήπεδο και την φοράς το καταλαβαίνεις»
-Για την πίεση στον προπονητή της ομάδας: «Αυτά τα πράγματα τα ζούμε καθημερινά, ο προπονητής και οι παίκτες. Καλά κάνει ο κόσμος και έχει απαιτήσεις και δεν εξετάζει τις δυσκολίες. Όχι μόνο στον Πανιώνιο, σε άλλες ομάδες είναι χειρότερη η κατάσταση. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να προσπαθούμε να πάμε τη ομάδα παραπάνω. Η αδικία στον αθλητισμό είναι κάτι σύνηθες. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε με αυτό είμαστε επαγγελματίες και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να ζούμε με κάτι τέτοιο.
-Για το φετινό πρωτάθλημα: «Στο φετινό πρωτάθλημα εκτός από τρεις τέσσερις ομάδες με καλό υλικό όλες οι υπόλοιπες είναι στα μέτρα μας. Μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Κάναμε κάποια ανόητα αποτελέσματα και τα χάσαμε μέσα από τα χέρια μας κάποια ματς. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και μετά από την ήττα από την Καλλονή πήρε την νίκη. Εξαρτάται από εμάς πόσο εύκολο μπορούμε να κάνουμε το έργο μας.
-Για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Ήταν ντέρμπι κορυφής το σκορ ήταν βαρύ. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Ήταν επίδειξη της δύναμης του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ»
-Για το τι θα ήθελε να προσφέρει ο ίδιος στον Πανιώνιο: «Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι ένα όνομα που θα έχει συμβάλει έστω και αμυδρά στην ιστορία του Πανιωνίου. Σε κάθε παιχνίδι δίνω τα πάντα για αυτή την ομάδα, δεν μου χρωστάει αυτή εγώ της χρωστάω. Μου έδωσε την ευκαιρία να φτιάξω την καριέρα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα