Αραβίδης: Να επανορθώσουμε

20:23 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό δίνει στους παίκτες του Πανιωνίου την ευκαιρία να επανορθώσουν για την ήττα από την Κέρκυρα, όπως ισχυρίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο επιθετικός των «κυανέρυθρων» μίλησε στην κάμερα της Nova με αφορμή το αυριανό ματς της Κομοτηνής και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης της Κομοτηνής.

Για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν στον Πανιώνιο το

αρνητικό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Κέρκυρα:

«Είδαμε όλοι τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με την Κέρκυρα, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και να έχουμε τρεις βαθμούς παραπάνω. Από εκεί και πέρα, φροντίσαμε να διορθώσουμε και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη στο επόμενο παιχνίδι».

Για το πως περιμένει το ματς με τον Πανθρακικό:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Έχει αρκετά κοινά σημεία αυτό το ματς με αυτό κόντρα στην Κέρκυρα. Είναι ευκαιρία να επανορθώσουμε για την εικόνα που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς, για τους οποίους παλεύουμε κάθε αγωνιστική»

Για τις αδυναμίες του Πανθρακικού:

«Σε κανένα παιχνίδι δεν κοιτάμε το πως θα συμπεριφερθεί ο αντίπαλος. Εμείς φροντίζουμε για την ομάδα μας, να έχει καλή απόδοση, να παίξει σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα, με αυτά που δουλεύουμε όλη τη βδομάδα και έχουμε δείξει στο φετινό πρωτάθλημα. Γι' αυτό το λόγο έχουμε και αυτή την πορεία έως τώρα. Έτσι θα κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε η δική μας ομάδα να αποδώσει τα αναμενόμενα».

Για το αν ξεχωρίζει κάτι από τον αντίπαλο:

«Όλη η ομάδα έχει βαθμό επικινδυνότητας. Και λόγω του ότι ηττήθηκε από τα Γιάννινα με 3-0, αλλά και γιατί είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει τους βαθμούς. Το γνωρίζουμε αυτό, είμαστε προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι θα τα πάμε μια χαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα