Αραβίδης: Προτεραιότητα ο Πανιώνιος

00:39 19/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Χρήστος Αραβίδης υποστήριξε πως η νίκη επί του ΠΑΟΚ θα δώσει ώθηση στον Πανιώνιο για τη συνέχεια, ενώ επεσήμανε πως προτεραιότητα για τον ίδιο έχει η ομάδα της Νέας Σμύρνης και στο τέλος του συμβολαίου του θα εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.«Δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζουμε αυτό το σύστημα στην ομάδα, είναι επιλογή του προπονητή, πέτυχε όμως απόλυτα γιατί μας βοήθησε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα

και δεν ήταν εύκολο για εμάς να πάρουμε τη νίκη, που σίγουρα πέρα από τους τρεις βαθμούς θα μας δώσει και ψυχολογία για τη συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Αραβίδης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πιστέψαμε περισσότερο το παιχνίδι, πρέπει να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια, δεν μας παίρνει να διαλέγουμε. Ξέραμε ότι είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο και θέλαμε να τα δώσουμε όλα. Σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί, κάναμε τις φάσεις και καταφέραμε να σκοράρουμε, παρότι πιεστήκαμε κρατήσαμε το αποτέλεσμα».

Όσο για το πώς θα βοηθήσει η νίκη επί του ΠΑΟΚ, πρόσθεσε: «Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια, δεν έχουμε περιθώρια. Για εμάς έρχεται ένα παιχνίδι Κυπέλλου που πρέπει να «γυρίσουμε» ένα αποτέλεσμα απέναντι στον Αιγινιακό. Στο πρωτάθλημα βλέπετε ότι οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο το δυνατό πιο εύκολα».

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Χαρά μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου, τον Πανιώνιο, που μου έχει προσφέρει πολλά. Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, μακάρι να προσφέρω το ελάχιστο από όσα έχει προσφέρει σε εμένα ο Πανιώνιος».

Ενώ τέλος, για το συμβόλαιό του, είπε: «Είμαι παίκτης του Πανιωνίου, για μένα έχει προτεραιότητα η ομάδα μου για εμένα. Στο τέλος της χρονιάς θα συζητήσουμε να δούμε τι θα γίνει και με την ομάδα αλλά και τι είναι καλύτερο για το μέλλον μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα